Гаджето на Меган Фокс носи амулет с кръвта ѝ

Меган Фокс и Колсън Бейкър (Machine Gun Kelly) се залюбиха миналата пролет.

Рапърът чак сега разбрал какво е истинска любов

Актрисата отказала Колсън Бейкър от дрогата

Гаджето на Меган Фокс - Колсън Бейкър, по-известен с псевдонима Machine Gun Kelly, публикува в своя инстаграм цяла поредица от нови снимки с любимата си и направи неочаквана изповед. “Нося кръвта ти на врата си”, написа Колсън.

Оказа се, че рапърът носи специален амулет с капка кръв на любимата си и онагледи този факт със снимка в мрежата. Реакцията на абонатите се оказа двусмислена: някои нарекоха този акт много сладък, докато други го нарекоха странен.

Имаше и такива, които си спомниха, че Анджелина Джоли също е разменила подобни бижута с втория си съпруг Били Боб Торнтън. Самият актьор, сценарист и режисьор говори за това много години след раздялата с Анджи в едно от интервютата си “Знаете ли, че има такива медальони, в които слагате снимка на любим човек и го носите на врата си? Тя купи два от тях. По това време бяхме разделени, защото бяхме на различни снимачни площадки. Тя смяташе, че ще бъде необичайно и романтично, ако вземем самобръсначка, порежем пръстите си и намажем медальоните с кръвта си. След това ги носехме около врата си, точно както другите хора носят стрък от косата на децата си”, разказа тогава Били Боб Торнтън.

Не е известно дали Меган Фокс носи подобно бижу с биоматериала на любимата си. Тя обаче също призна публично любовта си към Колсън, публикувайки техни снимки в Instagваram. В написаното актрисата отбелязва, че именно в периода на връзката им, той се отказал от употребата наркотици.

Преди време това призна и самият рапър. 30-годишният Колсън Бейкър сподели пред списание “Интервю”, че с Меган не само научил какво е истинската любов, но и успял да се отърве от пристрастяването си към дрогата. “В момента лекарството, което избирам, е щастие и отдаденост на изкуството, а не подчинение на порока. Предприех стъпки за пълно възстановяване”, каза Колсън.

Тогава рапърът поясни, че Меган не е единственият човек по пътя му към живот без наркотици. Рапърът благодари и за подкрепата на своя близък приятел - барабанистът на рок групата “Blink-182” Травис Баркър, който също веднъж успял да го откаже от дрогата.

Преди няколко седмици в пресата се появиха слухове за предстоящата сватба на Фокс и Бейкър. Журналисти и фенове стигнаха до такива изводи, след като забелязаха на снимки пръстен на ръката на Меган, който оприличиха на годежен. Между другото самата актриса скоро отрече тези слухове.

Въпреки това, запознати казват, че сега Фокс е изключително заинтересована да се разведе час по-скоро официално с бащата на тримата си синове - Брайън Остин Грийн. Актрисата искала пълна свобода, за да се отдаде напълно на връзката си с Колсън Бейкър.

В същото време, според слуховете, Брайън Остин Грийн умишлено протаквал процесът на развода.

Коментари

Задължително поле