Галин и Десита с нова песен - номер 1 в YouTube (ВИДЕО)

Само за няколко часа след своята премиера в официалния канал на “Пайнер” в YouTube – PlanetaOfficial, новият видеоклип на Галин и Десита - S.O.S  бързо се изкачи до лидерската позиция в българския трендинг на портала за видеосподеляне.

“Надявам се новата ни песен с Десита да ви харесва, направена е с много любов и огромно желание! Благодаря ви за милите съобщения и за огромната подкрепа! Докато вас ви има и аз ще бъда тук за вас! Благодаря и на фирма “Пайнер“ и инж. Митко Димитров за всичките години, в които са плътно зад мен - сподели Галин веднага след появата на новия проект, а Десита допълни - Поредна любима моя песен, която създадохме с общи усилия, труд и любов! Благодарности отново на целия екип! Надяваме се да ви хареса!“.

Галин и Десита отдавна подготвяха публиката за тази премиера и тя очаквано предизвика голям интерес. 

Не липсват и по-шеговити коментари, свързани с видеоклипа, в които се казва, че явно това е “новата Международна космическа станция “Пайнер” или пък, че “този епизод на Междузвездни войни не си го спомнят”, както и предложение към “Планета” до продължи с филмовата си продукция, което е напълно разбираемо.

Режисьор на лентата е Людмил Иларионов – Люси, а автори на песента са комбина от съмишленици – Галин, Десита, Маджуна, Васил Тръненски, Павел Казаков.Коментари

Задължително поле