Геймъри бесни, CoD пусна пач дни преди турнир

Call of Duty разгневи състезателите, които се подготвяха за старта на Call of Duty League този уикенд. Пет дни преди началото на турнира разработчикът пусна нов пач с фиксирани бъгове и ъпдейти. Оказа се обаче, че промените не са толкова безобидни и може да повлияят на начина на игра. Основното са промените в качествата на МР5 – най-използваното оръжие в лигата.

Ще играем за 3 милиона долара, а те се бъзикат с МР5, определено ни ядосаха на 100000000000%“, написа Матю „Skrapz“ Маршал от „Лондон Роял Рейвънс“.

Сходни са реакциите и зад Океана. „Не може да правиш толкова големи промени точно преди шампионата, в който се раздава награден фонд от милиони“, оплака се GodRX. Други геймъри пък отбелязват, че това не е прецедент и добрите играчи ще успеят да се адаптират към промените.

Оригиналният разработчик на играта Infinity Ward пък е ририте готов с новото издание на Call of Duty: Black Ops Cold War. В него геймърите отново ще могат да се превъплътят в агента на ЦРУ Алекс Мейсън, който трябва да се справи с руския шпионин Никита Драгович.

Коментари

Задължително поле