Швейцарският курорт Цермат е блокиран заради повишена лавинна опасност

Повече момчета според поверието в „Дева Мария“

Броят на жертвите на пожара в Прага нарасна на 4

Учени създадоха карта на движението на мисълта в мозъка

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в понеделник, 22 януари 2018

Най-интересните изложби по света тази пролет

Похитител платил такси с пръстени на жертвата си Отвлечената ядосала бандита, че не му дава пари на заем

Министър Красимир Каракачанов за инцидента със самолета “Спартан”: Вторият пилот се е обучавал за първи

Публикация на турски език в профила на Радев (обзор) Има препратка към сайт за бързи кредити в южната ни съседка

Караянчева поздравява всички шефове на европейски комисии Форумът ще се излъчва на живо в интернет

ГЕРБ уличиха в лъжа БСП преди вота (обзор) Митниците и ДАНС спрели теч за милиарди още през 2016-та

НСО и хакерите

САЩ призоваха Турция да прояви въздържаност в Сирия

Сняг, студ и лед – опасно време в 19 области

Бяла мида и рапан спасяват риболовния сезон Слаб улов тормози хората по Черноморието

Генерал Попов в Бачково: Победата на ГЕРБ на 26 март е задължителна

 

„Победата на ГЕРБ на 26 март е задължителна. Цял живот съм учил как се побеждава в битки. Ако няма вяра и оптимизъм си загубил, независимо колко е голяма армията ти и с какво снаряжение разполагаш“, бяха думите, с които водачът на листата на ГЕРБ-Пловдив област генерал Константин Попов се обърна към симпатизанти на партията и жители на Бачково. „Едно грешно решение сега ще определи бъдещето на страната и на всеки от нас. Затова нека победим на изборите, за да продължим да градим държавата“, призова генералът и посочи, че в листата на ГЕРБ Пловдив област са хора с позиция, доказали се в професионалните си сфери и всички те работят за реализиране на приоритетите в програмата на партията: образование, икономика, здравеопазване, сигурност и отбрана.

На срещата присъстваха и кандидатите за народни представители д-р Христо Грудев, Евелина Апостолова, Силвия Хубенова, кметът на Бачково Христо Калчев и областният координатор на ГЕРБ Пловдив облат Розалин Петков. „Няма никакво съмнение, че ГЕРБ трябва да е първа политическа сила на изборите на 26 март. Бъдете сигурни, че ако ГЕРБ е втори, първата политическа сила ще направи правителство на всяка цена, защото в бюджета има много пари за харчене“, декларира кандидатът за народен представител д-р Христо Грудев. Той припомни на присъстващите, че точно така е станало при правителството на Пламен Орешарски, което е изхарчило натрупаните от ГЕРБ средства в хазната и след това е подало оставка.

Кандидатът за народен представител от Асеновград допълни, че бъдещият кабинет може да усвои и заделените от ГЕРБ в резерва 16 млрд. лв. Д-р Грудев посочи, че благодарение на усилията на двата кабинета на ГЕРБ е била преодоляна тежката финансова криза в периода 2006-2009 година. „Ако БСП дойде на власт, вероятно ще бъдат спрени голяма част от европейските програми – това е практика при всяко тяхно управление“, обяви кандидатът за народен представител Силвия Хубенова. Тя поясни, че средствата от Европа са основен ресурс в България. На срещата стана ясно, че Силвия Хубенова и кметът на Бачково Христо Калчев са подготвили и входирали в Министерството на околната среда и водите програма за отпускане на 10 000 лева за облагородяване на селото. „В програмата на ГЕРБ се поставя особен акцент на дуалното образование“, каза още Хубенова. Кандидатът за народен представител разясни, че това означава създаването на паралелки съвместно с бизнеса във всяка община, които да подготвят кадри за работа. Силвия Хубенова добави, че този принцип е заложен и в образователните системи на Австрия и Швейцария. „В Бачково винаги сме побеждавали, надявам се да се поздравим с успеха и на 26 март“, завърши Силвия Хубенова.

„Двете ми основни задачи в тази кампания са да върна авторитета на народния представител и да направя учителската професия респектираща и уважавана“, това пък каза кандидатът за депутат и областен ръководител на ЖГЕРБ-Пловдив Евелина Апостолова. По думите й всеки един представител на ГЕРБ в листата ще бъде достоен депутат в следващото Народно събрание. Евелина Апостолова призова хората да гласуват доверие на листата на ГЕРБ и на 26 март да изберат бюлетина №11. „ГЕРБ е единствената национално отговорна партия в България, която разполага с програма, базирана на икономически анализ“, каза кметът на Бачково Христо Калчев. „Много лесно е другите партии да дават обещания, които знаят, че няма да изпълняват. Призовавам на 26 март да гласуваме отговорно и да не правим грешки“, завърши изказването си кметът на Бачково.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.