Ген. Константин Попов в Пловдивско: Български генерал битка не е губил

"Български генерал битка не е губил", с тези думи водачът на листата на ПП ГЕРБ Пловдив област генерал Константин Попов декларира своята твърда убеденост, че гласувалата му доверие партия ще спечели предсрочните парламентарни избори на 26 март, по време на обиколката си из региона. Ген. Попов и кандидатите за народни представители Евелина Апостолова, Валя Хаджиева, Запрян Янков, Илия Цветков, Мария Вълканова и Владимир Пильов се срещнаха с жители и симпатизанти на ГЕРБ в градовете Перущица и Кричим и селата Оризари, Куртово Конаре, Устина и Ново село, съобщи пресцентърът на партията.

"Дошли сме, за да ни видите лично, а не да ни избирате по снимки. ГЕРБ стабилизира икономиката и тя започна да работи за хората. На база икономическия растеж ще бъдат увеличени доходите", каза водачът на листата на ГЕРБ-Пловдив област. Той посочи акцентите в управленската програма на партията - дуалното образование, което съвместно с бизнеса ще обучава ученици според спецификата на региона, въвеждане на електронна здравна карта, която ще спре източване на НЗОК, видеонаблюдение и полицай във всяко село и продължаване на изграждането на инфраструктура и в малките населени места. Ген. Попов сравни правителствата на Пламен Орешарски и на Бойко Борисов - при първото дефицитът бил 5 %, а при второто не само че няма такъв, а има и 3,5% икономически растеж, отбеляза генерал Попов.

Кандидатът за народен представител Валентина Хаджиева подчерта, че хората в листата на ГЕРБ са честни и почтени и готови да работят за видими резултати и добри решения. "От Народното събрание зависи всеки един закон, така че не е без значение в чии ръце ще бъде управлението на цялата държава", изтъкна Хаджиева. Кандидатът за народен представител Запрян Янков обяви, че водачът на отбора на ГЕРБ Пловдив област генерал Попов е първокласен ръководител и доказал се професионалист. "Досега не сме ви подвели и излъгали, винаги ще работим във ваша полза, защото управлението на ГЕРБ внася стабилност и увереност. Затова на 26 март ни покрепете с бюлетина номер 11", призова Янков.

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле