Пореден протест в Гърция срещу споразумението за името на Македония

Покрив се срути върху 6 коли

Борисов звънна на Ердоган, честити му победата на изборите

Висшата избирателна комисия обяви Ердоган за победител на президентските избори в Турция Страната премина още една проверка за демокрация, давайки пример на целия свят, заяви президентът

Златко Далич: Гросмайсторът на “шахматистите”

Над 400 мигранти бяха спасени от бреговата охрана край Либия

На 25 юни 2018 да почерпят

Като на кино дойде Megane RS Най-бързият модел на Renault завива с четирите колела

Трансферът на Недялков – буря в чаша вода

Да твориш цветя от вафлена хартия Майсторката Петя Шмарова провежда обучения във Великобритания, Белгия, Сингапур

По-смъртоносно от болестите и войните

Принц Уилям пристигна в Йордания

Бесарабски младежи възраждат историята с народни носии Вадят грижливо пазените дрехи от сандъците на бабите

7 задържани след сблъсъците в Ботевград

Иван Лечев пред “Труд”: Смених алкохола с домашна ракия Не ми се иска синът ми да стане музикант

Ген. Константин Попов в Съединение: Грижата за хората е на първо място в програмата на ГЕРБ

“Грижата за хората е поставена на първо място в управленската програма на ПП ГЕРБ. След като ГЕРБ спечели изборите, ще има увеличение на доходите – минималната заплата става 650 лв, а средната – 1500 лева”, заяви водачът на листата на ГЕРБ в Пловдив област генерал Константин Попов в Съединение на среща със симпатизанти и жители на града. Пред препълнената зала той допълни, че това означава повече приходи в НОИ (Националния осигурителен институт) и съответно по-високи пенсии. “ГЕРБ са доказали, че инвестират средства в инфраструктура. Не знам кой друг го прави?!”, попита риторично генералът.

Той посочи акцентите в сектор “Сигурност” – полицай във всяко село, видеонаблюдение и достатъчно екипировка и гориво за силите на реда. “Моята персонална мисия е да работя за армията – стълб на държавността”, допълни генерал Попов, който е сигурен, че на 26 март ГЕРБ ще победи.

Водачът на листата на ГЕРБ в Пловдив област бе придружаван в Съединение от кандидатите за народни представители Младен Шишков, Евелина Апостолова, д-р Катя Попова, Стоянка Крислова и Владимир Заимов, кмета на Съединение Атанас Балкански и областния координатор на партията Розалин Петков. “Основната ми задача е чрез всички промени в образованието, подготвени от ПП ГЕРБ, да успеем да върнем респекта и уважението към българския учител”, каза кандидатът за народен представител Евелина Апостолова и добави, че учител и лекар се става по приз
вание. “Нито един от 22-мата кандидати в листата на ГЕРБ Пловдив област няма да ви посрами и да ви кара да се чувствате неудобно. това са хора, доказали се в своите професии, имащи амбицията, желанието и възможностите да променят нещата в полза на всички нас”, каза още Евелина Апостолова.

Демонополизация на Здравната каса, електронна здравна карта, електронно досие, електронни бланки за рентгенови и лабораторни изследвания ще сложат ред в здравната система след реформите, които ГЕРБ ще направи в здравеопазването, гарантира кадидатът за народен представител д-р Катя Попова. Тя изтъкна, че не само пациентите, но и лекарите страдат от неразбориите в здравната ни система, защото хората губят доверие в тях. “Всички мерки в управленската програма на ГЕРБ водят до облекчаване на социалния статус на българина. Нека направим сравнение между ПП ГЕРБ, която изгради и остави много неща след себе си и останалите политически сили, които разрушаваха, крадяха, монополизираха и приватизираха”, каза кандидатът за народен представител Младен Шишков. Той припомни кризата при правителството на Жан Виденов, когато доларът скочи до 3000 лева и кабинета на Симеон Сакскобурготски, който “дойде и ни оправи за 800 дни”. “Нека не се заблуждаваме и да не допускаме за пореден път да ни спрат европейските фондове”, призова Шишков. “Сигурен съм, че с този силен отбор на 26-ти март ще победи, категоричен бе той.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.