Ген. Константин Попов в Съединение: Грижата за хората е на първо място в програмата на ГЕРБ

"Грижата за хората е поставена на първо място в управленската програма на ПП ГЕРБ. След като ГЕРБ спечели изборите, ще има увеличение на доходите - минималната заплата става 650 лв, а средната - 1500 лева", заяви водачът на листата на ГЕРБ в Пловдив област генерал Константин Попов в Съединение на среща със симпатизанти и жители на града. Пред препълнената зала той допълни, че това означава повече приходи в НОИ (Националния осигурителен институт) и съответно по-високи пенсии. "ГЕРБ са доказали, че инвестират средства в инфраструктура. Не знам кой друг го прави?!", попита риторично генералът.

Той посочи акцентите в сектор "Сигурност" - полицай във всяко село, видеонаблюдение и достатъчно екипировка и гориво за силите на реда. "Моята персонална мисия е да работя за армията - стълб на държавността", допълни генерал Попов, който е сигурен, че на 26 март ГЕРБ ще победи.

Водачът на листата на ГЕРБ в Пловдив област бе придружаван в Съединение от кандидатите за народни представители Младен Шишков, Евелина Апостолова, д-р Катя Попова, Стоянка Крислова и Владимир Заимов, кмета на Съединение Атанас Балкански и областния координатор на партията Розалин Петков. "Основната ми задача е чрез всички промени в образованието, подготвени от ПП ГЕРБ, да успеем да върнем респекта и уважението към българския учител", каза кандидатът за народен представител Евелина Апостолова и добави, че учител и лекар се става по приз

вание. "Нито един от 22-мата кандидати в листата на ГЕРБ Пловдив област няма да ви посрами и да ви кара да се чувствате неудобно. това са хора, доказали се в своите професии, имащи амбицията, желанието и възможностите да променят нещата в полза на всички нас", каза още Евелина Апостолова.

Демонополизация на Здравната каса, електронна здравна карта, електронно досие, електронни бланки за рентгенови и лабораторни изследвания ще сложат ред в здравната система след реформите, които ГЕРБ ще направи в здравеопазването, гарантира кадидатът за народен представител д-р Катя Попова. Тя изтъкна, че не само пациентите, но и лекарите страдат от неразбориите в здравната ни система, защото хората губят доверие в тях. "Всички мерки в управленската програма на ГЕРБ водят до облекчаване на социалния статус на българина. Нека направим сравнение между ПП ГЕРБ, която изгради и остави много неща след себе си и останалите политически сили, които разрушаваха, крадяха, монополизираха и приватизираха", каза кандидатът за народен представител Младен Шишков. Той припомни кризата при правителството на Жан Виденов, когато доларът скочи до 3000 лева и кабинета на Симеон Сакскобурготски, който "дойде и ни оправи за 800 дни". "Нека не се заблуждаваме и да не допускаме за пореден път да ни спрат европейските фондове", призова Шишков. "Сигурен съм, че с този силен отбор на 26-ти март ще победи, категоричен бе той.

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле