Гняв срещу Гуардиола в "Сити"

Manchester City's Spanish manager Pep Guardiola reacts during the UEFA Champions League round of 16 football match between Monaco and Manchester City at the Stade Louis II in Monaco on March 15, 2017. / AFP PHOTO / Valery HACHE

Пеп Гуардиола като че ли започва да подготвя раздялата си с "Манчестър Сити". Вече е почти ясно, че "гражданите" няма да станат за трети път поред шампиони. А каталунецът размаха пръст съм феновете. Гуардиола се разгневи, че на мача за купата срещу "Фулъм" имало едва 39 322 души.

Реакцията от трибуните не закъсня. Кевин Паркър, секретарят на официалния фенклуб, обяви, че е обиден от думите на треньора. "Не знам какво Гуардиола опитва да постигне - каза фен №1 на "Сити". - Ние се чувстваме несправедливо критикувани от чужди клубове, а защо нашият треньор иска да влоши ситуацията? Не съм убеден, че Гуардиола знае финансовата реалност, с която се сблъскват феновете. Става въпрос за хора от работническата класа, които дават много за футбол. Не е правилно да се изпитва лоялността на феновете. Мачът с "Фулъм" започва в 13 часа и не е най-лесно да се стигне до стадиона. Феновете платиха много за двубоите с "Манчестър Юнайтед" и "Реал", които не влизат в сезонния билет."

Коментари

Задължително поле