Горещи мацки в окултен трилър

Гарет Едуардс вдига летвата с „Апостол”

Главна роля за Дан Стивънс

“Апостол” е новото предложение от бързо изгряващия режисьор режисьора Гарет Еванс („Merantau”, “The Raid”). Произведението е описвано като “поразяваща окултна притча, в която единственото по-ужасяващо нещо от лудостта е зловещата реалност зад нея”. Бонус са няколко страхотни грации в актьорския екип, предвождани от Кристин Фросет и Луси Бойнтън.

Действието на “Apostle” се развива в Лондон, през 1905 г. Блудният син Томас Ричардсън (Дан Стивънс) се завръща у дома, където открива, че сестра му е задържана от членовете на религиозен култ, които искат откуп. Твърдо решен да я освободи на всяка цена, Томас отива на идеалистичния остров, където живеят последователите на култа под ръководството на харизматичния пророк Малкълм (Майкъл Шийн). Инфилтрирайки се в общността на острова, Томас научава, че корупцията, която култът твърди, че отхвърля, е проникнала дълбоко сред неговите членове, и открива истина, далеч по-лоша, отколкото си е представял.

Ето какво отговаря и Дан Стивънс, който играе главната роял на въпрос дали ще има екшън във филма: “Мога да ви кажа, че има малко екшън… може да е “The Raid 3”. Доста хора ме питаха, дали филмът не е дегизиран “The Raid 3”. Бих искал да е. Но не е. Това е, надявам се, наистина специална творба. Беше уникално изживяване, с много, много трудни снимки, но Гарет Еванс е прекрасен творец - Уелския Тарантино - наистина е голяма работа.”

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино