Горещо лято с бикини императрицата Девин Бругман

Едно вдъхновяващо плажно зайче

Има 1,3 милиона последователи в “Инстаграм”

Тя иска всички да забравим за пандемията 

Ударила е джакпот от лотарията на еволюцията 

Лятото на 2020-а се нуждае от плажни вдъхновения. Една от най-атрактивните звезди на летния сезон е бикини модела Девин Бругман. Американката от Лос Анджелис се зарече да се превърне в повод за забравяне на пандемията и прегръщане на летните емоции. Всяка седмица Бругман пуска нови екзотични фотографии, с които собственоръчно се опитва да спаси сезона за всички жадни за коктейл, бански и гмуркане в дълбокото.
Скандално и сексуално опияняващата плажна дива Девин е бикини фанатик и Instagram звезда с над 1,3 милиона последователи.

Преди да е навършила 25 години тя вече бе е смятана за една от най-влиятелните млади дами в интернет - модел и бизнес дама със солидна сексуална гравитация и опит в извличането на максимални дивиденти от биологичния джакпот, с който я е снабдила лотарията на еволюцията.

Ювелирното постижение на еволюцията пласира грациозното си тяло в авангарда на Instagram и използва социалната платформа, за да капитализира върху най-голямата си страст. Бикините.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Devin Brugman (@devinbrugman) on

Огромният успех на Девин Бръгман е мотивиран от обстоятелството, че тя изглежда отвратително добре в бикини.

В най-добрите си слънчеви фотосесии тя прилича на секси спесимен, произведен в лаборатория специално, за да носи и стои убийствено адекватно в бикини.

Девин Бръгман притежава и манифестира всички външни плюсове на смесения произход.

В спиралите на нейното ДНК се преплитат кръвни линии от Германия, Филипините, Испания, Англия, Ирландия. Тя е висока, с дълги крака, широки рамене, продълговато лице, плътни устни, едри млечнобели зъби и почти диспропорционално големи естествени гърди, които в крайна сметка играят ролята на автономна плътска атракция.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Devin Brugman (@devinbrugman) on

Девин притежава прекрасен тен, продукт на живот преминал по по-добрите места на Западното крайбрежие и вулканичния остров Мауи - вторият най-голям на Хаваите. Бръгман работи като модел от 18-годишна и има профил в Instagram, където редовно публикува свои плажни фотографии.

С течение на времето тя стига до екзистенциалното проникновение, че много хора искат да я гледат по бикини и решава да сглоби стройна бизнес концепция върху този прост човешки факт.

Заедно със своята приятелка Наташа Оукли, Девин прави блог-сайта Bikini A Day.

Концепцията е болезнено минималистична - всеки ден двете плажни зайчета от Калифорния позират в различни бикини за сетивното удовлетворение на растящия масив от фенове.

Идеята постига поразителен успех. Bikini A Day е лукративно и физически атрактивно обяснение в любов към безгрижния крайбрежен бит.

Бругман митологизира плажния дрескод и участва в създаването на очарователна бикини-утопия, основана върху няколко фундаментални цивилизационни ценности - елегантни, стегнати женски тела, пясък с копринено докосване, вода с перфектна температура, изящен, усмихнат слънчев диск, подходящо осветление и ъгли на снимане.

Девин Бругман е сочна персонификация на идеята за човек с мисия. Нейната кариера е апология на бикините - този могъщ и в същото време нежен инструмент на еманципацията и сексуалната свобода, това модно послание срещу скуката на консервативните религиозни скрупули, тази ефирна, рехава опаковка за тела, които не трябва да бъдат оставяни облечени за дълго време.

Бикините се нуждаят от своите модерни герои, а Девин Бръгман е перфектният пазител на тяхното наследство и изразител на чара и предназначението им.

Младата Instagram звезда не е просто едрогърда плажна старлетка. Е, може и да е. Но нейният фетиш към бикините, специалното отношение към откритата, но не вулгарна телесна презентация, й придава особено излъчване.

Тя обитава свят, в който безполезните мнения на знаменитости за Палестина, Израел и Сирия, за расизма, ваксините и Доналд Тръмп, са погребани под пясъка на красив плаж, окъпан от залеза и утъпкан от изящните стъпала на жени, които обичат да живеят по бикини.

Свят на хедонизъм и перфектен климат, в който големите естествени гърди на Девин Бругман се поклащат на каданс докато океански пръски игриво се стрелкат от разпиляната коса на тази екзотична бизнес русалка.

Коментари

Задължително поле