Готови ли сте за "Бягство от затвора" без Скофийлд и Бъроуз?

Prison Break Fox

Нашумелият екшън сериал „Бягство от затвора“ ще има продължение, тъй като платформата Hulu разработва нов сериал, чието действие се развива в света на любимата драма на Fox, потвърди Variety. Елгин Джеймс пише продължението, което е в ранна разработка. Новата част не се очаква да включва известни герои като Майкъл Скофийлд (изигран от Уентуърт Милър) и Линкълн Бъроуз (изигран от Доминик Пърсел).

Джеймс е изпълнителен продуцент заедно с Дон Олмстед, създателя на "Бягство от затвора" Пол Шеринг, Марти Аделщайн и Нийл Мориц.

Сериалът „Бягство от затвора“ вървеше пет сезона по Fox и породи телевизионния филм „Последното бягство“ и нискобюджетния спин-оф „Бягство от затвора: Доказателство за невинност“, който беше достъпен само за мобилни телефони.

Оригиналният „Бягство от затвора“ проследява живота на Линкълн Бъроуз, който е осъден на смърт за престъпление, което не е извършил, и брат му Майкъл Скофийлд, който измисля план да помогне на Линкълн да избяга от затвора. Сериалът имаше отличен рейтинг и спечели Златен глобус за най-добър драматичен телевизионен сериал за първия си сезон.

В сериала участваха още Робин Тъни, Питър Стомър, Амори Ноласко, Маршал Алман, Уейд Уилямс и Пол Аделщайн. Изпълнителни продуценти са Аделщайн, Мориц, Мат Олмстед, Кевин Хукс, Доун Парус и Брет Ратнър.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали