"Градус" АД призовава компетентните органи да извършат бърза и безкомпромисна проверка

"Градус" АД категорично отхвърля всички обвинения в нарушаване на закона и призовава компетентните органи да извършат бърза и безкомпромисна проверка с цел изясняване на коректните обстоятелства и факти около дейността на дружеството, заяви в съобщение до медиите Мариета Бабева, Директор Връзки с инвеститорите в компанията:

Във връзка с разпространяваните неверни и манипулативни информации по адрес на "Градус" АД, желаем да заявим:

"Градус" АД е публична компания и като такава разчита преди всичко на проверките на българските регулатори, за валидиране на законността на всяко едно нейно начинание.

"Градус" АД категорично отхвърля всички обвинения в нарушаване на закона и призовава компетентните органи да извършат бърза и безкомпромисна проверка с цел изясняване на коректните обстоятелства и факти около дейността на дружеството.

"Градус" АД изразява надежда, че институционалните действия ще са достатъчни за преустановяване на политическата атака, на която компанията е обект през последните няколко дни.

"Градус" АД потвърждава готовността си да защитава според буквата на закона интересите на компанията и своите инвеститори.

Мариета Бабева,
Директор Връзки с инвеститорите

"Градус" АД

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес