Графа е първият, който се раздели със свой талант в „Гласът на България“

Отпадналият от шоуто Симеон Желязков.

Графа е първият треньор, чийто отбор се появи на сцената на „Гласът на България“, за да се бори за зрителския вот в първия концерт на живо за този сезон на шоуто. След сериозна битка между талантите си, Влади Ампов се раздели със Симеон Желязков. Така към полуфинала отидоха Мария Пашалийска, Рафаел Пашамов и Ягода Тренева.

Симеон изпълни песента Finess, като според Поли той си носи таланта и бг сцената се нуждае от певци като него. Камелия обяви, че Симо има музика вместо кръв във вените си и е завършен артист, а Графа го поздрави за невероятното начало, което даде на шоуто.

Втора на сцената се качи Ягода Тренева с парчето For You. Бившата й треньорка Камелия каза, че още изпитва болка, че се е разделила с нея, но, че вижда в нея борец и се радва докъде е стигнала.

С парчето „Майчице“ излезе Рафаел. Той много се разчуства, защото майка му беше в публиката, за да го подкрепи. Бившият му треньор Лечев заяви, че му се възхищава за всичко, което е преживял. Добротата и интелигентността му ще му помогнат, пък беше коментарът на Графа.

Последна на сцената излезе Мария с песента Your Song. За изпълнението й Поли заяви просто: „Браво“ и че я иска на финал. За Графа изпълнението й е било „музика“ и я предава на всички.

Малко преди обявяването на първия отпаднал финалист от отбора на Графа, зрителите проследиха срещата на талантите на Графа със Силви Вартан, и на изпълнителите на Камелия с Елена Папаризу.

Коментари

Задължително поле