Грешките в стила на лято 2017

Твърде изрязан бански и токчета на плажа са определяни за „модни престъпления“

Украшенията също не са за препоръчване

Отпускарският сезон предполага нежният пол да се запаси с леки, удобни и прохладни дрехи, които едновременно с това да са в крак с тенденциите и да не изневеряват на индивидуалния стил на дамите. Именно по този начин обаче най-лесно се допускат и „недопустими” според модните критици грешки.

Твърде изрязан бански, токчета на плажа, украшения и облекло, включващо деколте до пъпа, са определяни за едни от най-големите “гафове” на лято 2017 година.

По-пищните дами, които са свикнали да акцентират върху формите си, правят класическата грешка да си избират по-малък размер бански за горещите дни. Стратегията “всичко на показ” тази година се оказа твърде вулгарна и модните специалисти препоръчват на жените с големи “дадености” да бъдат по-умерени с визията си.

Твърде много аксесоари и бижута на плажа също се нареждат сред най-често срещаните грешки в облеклото това лято. С тях дамите рискуват да изглеждат нелепо по време на ваканцията си и дори да заприличат на “щанд за бижутерен магазин”, в който вълните на морето се разбиват.

Част от представителките на нежния пол пък си слагат обувки на висок ток за плажа, с които да обикалят грациозно по горещия пясък и камъните, и да си направят хубави снимки за социалните мрежи. По този повод модните критици са категорични, че с токчета по пясъка жените си спечелват нищо повече от снизходителна усмивка или лек флирт. Разходката с такива обувки по плажа може да се окаже освен неприятна, дори и опасна.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл