Гримът на Селин Дион й отнема не повече от 30 минути

Феноменалната певица Селин Дион сподели пред The Sunday Times, че са й необходими между 15 и 30 минути, за да се гримира, благодарение на всички години, в които е наблюдавала работата на гримьорите й.

Разбира се, в началото на кариерата й, не е могла да си позволи да наеме гримьор и съответно се е учила от различни хора, като накрая е установила, че всъщност много й харесва да се гримира.

Една от тайните, научила от професионалните куафьори за безупречно изглеждащо лице, е да хване косата си в много опънат кок, който действал като естествен лифтинг на лицето. По този начин тя си спестява много време, в което да си придаде по-младежко излъчване и съответно не използва твърде много и агресивни продукти върху кожата си.

Колкото до любимите й продукти, Селин се е научила да инвестира в качествена кремообразна очна линия, която да подчертае очите й. Тъй като те са по-чувствителни, 51-годишната певица избира именно кремообразната текстура, като за нея е важно тя да бъде и много издържлива. Така, тя не се притеснява дали гримът й ще се размаже през деня.

Понякога обича да добавя и кафяв молив към грима си, който да балансира цялостната й визия и да подчертае очите и косата й.

Добре хидратираната кожа също е ключов фактор за сияйното лице на Селин, но основното правило гласи да не прекалява с козметичните продукти.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл