Гръцки изпълнители избраха компанията на българи

Тони Стораро беше специален гост на пищната гръцка сватба.

Музиканти от южната ни съседка разкриха предпочитанията си

Тони Стораро бе специален гост на сватба, Педро Сантана беше звездата на тазгодишния фестивал на школата латинотанци

Ева Веселинова в клипа на Макис Димакис

Известни гръцки изпълнители избраха компанията на български звезди. Попфолк певецът Тони Стораро бе специален гост на сватбата на единствената дъщеря на колегата му от южната ни съседка Василис Карас. Една от водещите на токшоуто „На кафе” Ева Веселинова пък взе участие в последния клип на изпълнителя Макис Димакис, а популярният Педро Сантана беше звездата на тазгодишния фестивал на школата латинотанци „Un Beso” във Велико Търново.

Неотдавна стана ясно, че един от най-популярните гръцки певци Макис Димакис избра България за снимките на новия си видеоклип, но не само като локация, а и се довери на наш екип за реализацията на проекта. Видеото беше организирано от Любомир Божилов и режисирано от Александър Моллов, който стои зад лентите на редица родни изпълнители от Йоко Захариев, Ирина Флорин и Гери-Никол до Анелия, Алисия, Константин и Емануела.

„Няколко са причините да реша да снимам в България. Първо, исках да направя нещо по-различно от обичайното, което са виждали хората при мен. А знаете, че всеки режисьор, малко или много си носи своя почерк, затова търсех нов човек. От друга страна следя пазара и смело мога да кажа, че клиповете, които се правят при вас, са на европейско и световно ниво. И не на последно място, искам да се опознаем по-добре с българската публика, за която знам, че много харесва гръцката музика. Избрах си и една от вашите телевизионни звезди за партньорка във видеото. Българките са най-красивите жени в света. Моята жена също е българка”, обясни певецът.

Телевизионната звезда е водещата в „На кафе” Ева Веселинова, която бе и репортер на „Господари на ефира”.

Василис Карас омъжи единствената си дъщеря Ирини в петък вечерта в имението си близо до Солун. Сред присъстващите бяха едни от най-големите звезди на Гърция като Антонис Ремос и Никос Вертис и актуалният идол на младите Константинос Аргирос. Всеки от тях изпълни по няколко песни, за да поздрави младото семейство. Човека Глас от България Тони Стораро също взе микрофона и запя хита на Карас от 1995 г. „S’agapo Poli”, с което спечели уважението на своите колеги от Южната ни съседка. А бащата на булката се наслаждаваше на момента, след което си поръча „Ако една звезда си”. Изпълнението на българина Стораро беше отразено и от гръцките медии.

Популярният танцьор и изпълнител на латино музика Педро Сантана беше звездата на тазгодишния фестивал на школата латинотанци „Un Beso” във Велико Търново. Форумът тази година беше седми поред и се проведе в навечерието на първия учебен ден. За два дни пространството около паметника „Асеневци” се превърна в огромна танцова сцена.

Коментари

Задължително поле