Гюлчин Сантирджиоглу отслабна драстично

Ифакат Корхан е една от най-ярките и запомнящи се героини от поредицата „Златно момче“. Актрисата Гюлчин Сантирджиоглу въплъти нейния образ на екрана. Феновете на проекта забелязаха драстични промени във външния вид на звездата. Мнозина смятат, че във втория сезон, тя изглежда по-свежа и по-стройна.

Турската журналистка Бирсен Алтунташ също потвърди новината и съобщи, че Гюлчин е успяла да свали 15 кг. между първия и втория сезон на „Златно момче“, без да е ясна целта на актрисата. Налага се шивачите на проекта да измайсторят нови тоалети на тази героиня.

Феновете веднага изложиха различни предположения относно причината за отслабването на Гюлчин. Едни смятат, че Ифакат скоро ще бъде сполетяна от незавидна съдба. Други са убедени, че геройнята ще се разболее от нелечима болест и дори може би ще умре. Тези спекулации обаче са абсолютно непотвърдени. Почитателите на актрисата твърдят, че нарасналата й популярност я е накарала да промени външния си вид към по-добро и предполагат, че Гюлчин е успяла да отслабне благодарение на правилно хранене. Във всеки случай вталената турската звезда изглежда наистина зашеметяващо.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица