Дайкин – България подари въздухопречиствател на Центъра за ранна интервенция на уврежданията в Свищов

Дайник – България в края на миналата година организира благотворителна коледна кампания „Запалете светлина – подарете чист въздух“.

Компанията представи желанието си да подари три уреда за пречистване на въздух Daikin URURU MCK75J, на предложени от гражданите организации, които получат най-голяма подкрепа в социалната мрежа Facebook. Кампанията приключи на 8 януари, като предложението на Лора Григорова от Свищов получи най-голяма подкрепа и спечели първо място.

В сряда в Центъра за ранна интервенция на уврежданията и семейна подкрепа беше доставен уреда. Социалната услуга е разкрита по проект «Услуги за ранна интервенция на уврежданията и семейна подкрепа в Община Свищов, като финансирането е осигурено по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“.

Въздухопречиствателят Daikin URURU MCK75J ще бъде част от специално създадената, обзаведена и оборудвана по Проекта терапевтична стая за работа с деца в УК „Алеко Константинов“ - Свищов.

Той осигурява и овлажняване на въздуха в помещенията, с което предпазва от разпространение на вируси, създава благоприятна и чиста среда, в т.ч. и за хора с алергии.

Коментари

Задължително поле