Двама весели другари Прокопиев и Плевнелиев

Снимка "Труд"

Мила родна българска картинка се разиграла миналия петък вечерта в ресторанта Критикос в гръцкото селце Урануполи – бившият президент Плевнелиев седнал на сладка раздумка и вечеря с обвиняемия олигарх Иво Прокопиев.

Снимка "Труд"
Снимка „Труд“

Както е известно господин Прокопиев понастоящем е обвиняем като помагач във финансово престъпление, ощетило държавата с десетки милиони лева при приватизацията на енергийно разпределително дружество. Вероятно по чисто съвпадение, същият г-н Прокопиев продава панически своето дружество Булброкерс, което е замесено не само в тази скандална сделка, но и в редица други. Със сигурност е и трето съвпадение, че финансово-медийната империя на г-н Прокопиев от единия си край е затънала в над 250 000 000 лева дългове към български банки, а от другия изпомпва пари към офшорни дружества по далечния Пасифик.
Този господин Прокопиев, уж еталон за корпоративна чистота и етика, затънал в дългове, прокурорски обвинения и офшорни компании, вечеря с бивш президент – също прокламирал себе си като еталон за политическа чистота и етика.

В същото време медиите на г-н Прокопиев в България неуморно публикуват поредните международни индекси, поставящи България на дъното на Европа по корупция.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (15)

 1. Само преди няколко дни загуби майка си ,преди няколко месеца жена му го напусна ,преди около две години детето си -всичко това не е сьдба а провидение Плевналиев ти си ИЗВРАТЕНЯК.

 2. Петьо Блъсков с няколко милиона задължения към ПИБ се прави на Петя Дубарова. Петьо, Господ вижда всичко, не се правави.

  1. ДОБРЕ ДЕ . ТУКА НЕ ГОВОРИМ ЗА БЛЪСКОВ А ЗА ПОМАКА ПЕДЕРАСТ И ВЪРХОВНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ ПЛЕВНЕЛИЕВ

 3. Да го духаш бе, Блъсков. Да се задавиш от алкохола, който поглъщаш всяка вечер. Боклук си, боклук ще си останеш-

  1. Яко… има достатъчно евроатлантически вестници да ти спускат правилната линия на партията.

 4. Браво на „Труд“ !
  Нека всички еврогейски извратеняшки двуличници – майкопродавци знаят,
  че където и да се скрият, ще ги намери фоторепортер и ще извади наяве скритите им корупционни зависимости.

  1. Скрити? Че то всички знаят кой дърпа конците на боко когато янките спят…

 5. Как на дъното, бе. На първо място сме по корупция – гарантирано от Борисов, Пеевски и Цацаров.

 6. Нещо труд не пеят сороска песен от към година. Надали ще е за слава роднину, по скоро за лична изгода ама звучат добре.
  Плевнелиев е прецедент.

Отговорете