Двама мъже и две момчета са в болница след масов побой

Снимка: Архив

Двама мъже и две момчета пострадаха след масов побой с брадви и сопи в сливенското с.Драгоданово. В областната болница е приет 35-годишен жител на селото с черепно-мозъчна травма, хематом и опасност за живота. Негов съселянин на 43 г. е приет със счупена ръка и открити рани на главата. С рана от брадва на подбедрицата е било откарано едното 15-годишно момче. Другото, негов връстник, е имало по-леки наранявания.

Съобщение за побоя е получено в 21,06 ч. на 28 март на тел.112 - съобщиха от полицията в Сливен.

Грозната саморазправа станала в центъра на селото. Искрата пламнала заради лоши отношения между деца. Във вторник вечерта между тях отново настъпил конфликт. Всяко от децата извикало на помощ свои родственици. Възрастните пристигнали афектирани, готови за бой. На място пристигнали екипи както от полицейския участък "Запад", така и от охраниелна полиция. Те успели да овладеят ситуацията. Пристигнали линейки.

Най-тежко пострадалият пациент е претърпял черепно-мозъчна операция, опасността за живота му не е отминала - съобщи д-р Хрисант Хрисантов, зам.-директор на областната болница. По-големият от него мъж и момчето с рана от брадва в крака са оставени на лечение. Другото дете е било прегледано, травмите му били по-леки и нямало нужда от хоспитализация, пуснато е на домашно лечение.

По случая се води досъдебно производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България