Двама полски туристи пребиха младеж на бензиностанция в Цар Калоян

Снимка: Архив

Пореден случай на безпричинна агресия. Този път от двама полски туристи, нанесли побой на младеж на бензиностанция в град Цар Калоян, информира БНТ. Прокуратурата ще иска най-тежката мярка задържане под стража за извършителите.

Днес около 12 часа на бензиностанция в град Цар Калоян е възникнал инцидент, при който двама полски туристи и двамата на около по 20 години са нанесли безпричинен побой над момче, което е зареждало бензин, съобщава говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова. Като двете лица от полски произход са се придвижвали с автобус, който всъщност е спрял на тази бензиностанция в Цар Калоян да зареди. В резултат на множеството удари с ръка и крака по главата и тялото на момчето, той е получил фрактура на носа и множество леки телесни повреди по тялото и главата.

Районната прокуратура в Разград е започнала незабавно досъдебно производство. Двете лица са задържани. Повдигнати са им обвинения за хулиганство, съпроводено с изключителна дързост и цинизъм и за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди. "Ще бъдат задържани за 72 часа и ще поискаме най-тежката мярка за неотклонение задържане под стража в следващите дни", каза още Арнаудова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право