Дениз Байсал пробва сватбени рокли

Любимата на много зрители актриса Дениз Байсал, която стана особено известна след участието си в такива телевизионни сериала като "Обещанието" и "Г-жа Фазилет и нейните дъщери", миналата есен се върна при стария си любовник - музиканта Баръш Юртчу.

От известно време Дениз активно споделя на своята инстаграм страница снимки от салони за сватбените рокли, намеквайки, че подготовката за сватбата се осъществява с пълна пара.

Наскоро журналистите успяха да хванат влюбената двойка в известния квартал Нишанташъ в Истанбул.

Денис Байсал беше попитана кога ще бъде сватбената церемония, на което тя отговори: "Започнахме подготовката. Всичко върви както искахме, нищо не пречи на плановете ни. Дай Боже, сватбата ще бъде през септември в Чешме." Между другото Чешме се радва на интереса на много турски знаменитости и като курорт за лятна почивка, и като място за празненства.

Стана известно и името на магазина, в който Байсал пробва рокли. Това е най-известният тузарски салон за сватбени и официални тоалети сред турски знаменитости. Много известни личности избират продуктите на Sagaza за важни тържества, а известните стилисти на салона работят и като дизайнери в киното и телевизиите.

Например, през 2016 г. героинята на Елчин Сангу - Дефне, се появи в сватбена рокля от Сагаза в последния епизод на сериала „Любов под наем“ . През 2017-а рокля на тази марка облече и актрисата Алмила Ада - героинята в телевизионния сериал „Сълзите на Дженет“.

И накрая, през 2018 г. в сватбената сцена на Осман и Буржу в сериала „Истанбулска невеста“, булката също с екстравагантна бяла рокля на Sagaza.

Не е изненадващо, че Дениз се интересува от моделите сватбени рокли на тази модна къща, тъй като дизайнерите й успяха да я наложат с изключителен успех на пазара. Сега трябва само да се очаква с нетърпение какъв избор ще направи Денис.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали