Джакпотът в играта „Тото 2 – 6 от 49“ нараства с лев на всеки две секунди

Над 3 100 000 лева и куп бонус печалби, без допълнителен залог очакват участниците в играта

Въпреки, че бе спечелен само преди няколко седмици, джакпотът в играта „Тото 2 – 6 от 49“ отново стана доста апетитен. За неделния тираж се очаква той да надхвърли 3 100 000 лева. Междувременно стана ясно, че джакпотът на играта „Тото 2 – 6 от 49“ нараства главоломно с всеки изминал ден. Според данните на Българския спортен тотализатор, на всеки две секунди се добавя минимум по един лев към сумата, която се трупа в джакпота на всеки следващ милионер. За сравнение, един лев е минималният залог, с който може да се играе за един от тиражите на „Тото 2 – 6 от 49“. А щастливецът, който грабне парите, ще се превърне в 103-ия участник, спечелил седемцифрена сума от игрите на тотализатора. Той ще е и седмият българин, успял да грабне многомилионен джакпот само в рамките на няколко месеца. Първите четирима късметлии, които спечелиха седемцифрена сума в игрите на СПОРТ ТОТО бяха определени в 20-ия тираж. Тогава щастливците поделиха рекордния джакпот от над 9 500 000. Така те направиха имената в списъка на тото милионерите точно 100. Само няколко седмици по-късно джакпотът отново бе спечелен от Соня Върбанова, която прибра 3 272 500 лева. Тя се превърна в 101-ия член на този елитен списък. Преди броени седмици стана ясно, че България има тото милионер №102, който грабна над 5 000 000 лева.

Именно тези печалби превърнаха „Тото 2 – 6 от 49“ в любимата игра на българите. За тегленето на печелившите числа в неделя играта ще бъде още по-щедра. Освен страхоният джакпот от СПОРТ ТОТО са подготвили куп допълнителни предметни и парични печалби. 54-ият тираж ще даде шанс на още един късметлия да седне зад волана на чисто нов лек автомобил Форд Екоспорт. В надпреварата за возилото ще се включат всички, които пуснат фиш за неделното теглене на „Тото 2 – 6 от 49“. Късметлията ще бъде определен, чрез жребий на живо в предаването на СПОРТ ТОТО по bTV.

Във втория шанс на играта „Тото 2 – 6 от 49“ печалбите също не са за изпускане. От тотализатора са подготвили 100 000 за този, които познае шестте изтеглени числа, а ако познае и допълнителното число, печалбите достигат 120 000 лв. Участието във Втори тото шанс не изисква допълнителен залог. Единственото, което трябва да се направи, е да се запази квитанцията от неделния тираж до тегленето в понеделник.

От СПОРТ ТОТО напомнят на любителите на числовите и лотарийните игри винаги да предоставят своята карта ТОТО КЛУБ, когато правят своя залог за игрите на тотализатора, защото тя им дава шансове за бонус печалби без допълнителен залог.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото