Джан Яман отива да живее в Италия

Ще се снима в тамошен сериал и филм

Турският актьор Джан Яман отива да живее в Италия, тази информация разпространиха местните таблоиди.

След провала на поредицата "Мистър Грешка" в Турция, Яман, както знаете, започна да си сътрудничи тясно с италианските си колеги, тъй като в тази страна популярността му е десет пъти по-висока, отколкото в родината му. Актьорът е завършил Италиански колеж, така че езикът му е като матерен.

В момента Джан е подписал два договора в Италия. Освен това, според турски кореспонденти, позовавайки се на обкръжението на актьора, значителна роля за това му решение е изиграла новата му любима, италианката Дилета Леота.

Репортери на "ShowТv" се опитали да разговарят с актьора, за да разберат подробности за намеренията му, но той отказал да бъде интервюиран, като в същото време не опровергал факта, че планира да живее в Италия през следващите  година-две. 

Междувременно стана ясно, че турският актьор е подписал нов договор за снимки в Италия. В допълнение към телевизионния сериал "Сандокан", Джан  ще участва и в игрален филм на Ферзан Йозпетек, италиански режисьор,  сценарист и писател от турски произход.

Според рецензента на филма Бирсен Алтунтас, Джан Яман е провел разговори с Ферзан миналата седмица, докато е бил в Рим, където също е участвал в рекламен филм.

Имайте предвид, че популярността на Джан в Италия нараства всеки ден, а италианските фенове са зарадвани не само от таланта на актьора, но и от романтичната му връзка с италианската телевизионна водеща на спортни новини.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес