Джеймс Франко пак е обвинен в секстормоз

Потърпевши искат да го съдят

Джеймс Франко отново е обвинен в сексуален тормоз и се иска да бъде изправен пред съда.

След като наскоро 35-годишната звездата на телевизионния сериал "Къща" - Шарлийн Йи, обвини 42-годишния актьор Джеймс Франко в сексуален тормоз над жени и деца, други също проговориха за неприятния си опит във връзките с Франко. Те говорят за това в социалните мрежи и настояват актьорът да бъде привлечен  под съдебна отговорност.

"Искам да разкажа историята си благодарение на смелостта на Шарлийн Йи. Джеймс Франко се опита да води сексуална кореспонденция с мен в Snapchat без моето съгласие. Когато му казах няколко пъти „не“, той се държеше по начин, който ме караше да се чувствам отвратително, обиждащо и унижаващо, защото не му дадох това, което искаше. Той направи същото с непълнолетни момичета (деца), знаейки възрастта им. Джеймс Франко не е „невинен“. Време е да го изправим пред правосъдието", написа една потребителка в мрежата.

Друго момиче, Мишел Македо, разкри, че се е запознала с актьора на снимачната площадка през 2016 година. И тя нарече това преживяване едно от най-отровните и злоупотребяващи. "Дотогава ме беше страх да говоря публично за това - бях заплашена от влиятелни продуценти. Все още пиша това и треперя", споделя тя.

Актрисата Вайълет Пейли каза, че Франко се е опитал да я принуди да прави орален секс с него и е тормозил 17-годишна нейна приятелка.

Не за първи път Джеймс Франко влиза в секс скандал. През 2018 г. няколко жени също говориха за неговото непристойно поведение . В резултат на това актьорът дори не беше номиниран за "Оскар" , което го разстрои силно.

Тогава самият Франко отрече всички обвинения срещу него. Освен това той подкрепи движението за борба с тормоза на "Time's Up" и призова жертвите да разказват своите истории.

Актьорът все още не е реагирал на новите обвинения срещу него.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес