Джендърщина и в „Пепеляшка“

Били Портър на церемонията по връчването на наградите „Оскар“ миналата година с абсурдна комбинация от рокля и смокинг.

Чернокожият гей изпълнител Били Портър ще играе безполова Кръстница

LBGT пропагандата в Холивуд продължава

Политически коректните трансгресии в Холивуд продължават с разгръщането на LGBT пропагандата в произведения, предназначени за по-малките зрители. Джендърщината заразява и новата екранизация по приказката за Пепеляшка, планирана да излезе догодина. Обичаната Фея Кръстница ще бъде изиграна от екстравагантния чернокож гей изпълнител Били Портър, който привлече погледите на миналогодишната церемония по раздаване на наградите „Оскар“ с абсурдна комбинация от рокля и смокинг. Преди дни Портър обяви, че ще играе Кръстницата като безполово създание и заяви: „Децата са готови“.

Джендърфлуидната фея ще има ключова роля в новата „Пепеляшка“ и със сигурност ще бъде използвана като инструмент за идеологически внушения, а не като художествен образ от популярна приказка. Самата Пепеляшка пък е поверена на кубинската певица и актриса Камила Кабело, което очевидно е намигване към агресивната мултикултурна доктрина на Холивуд от последните години.

Били Портър каза, че е решил да играе безполова фея на снимачната площадка. „Магията няма пол“, каза ексцентричният изпълнител и ярък активист на LGBT движението. „Това ще е класическа приказка за новото поколение“, смята Портър. Според него младото поколение ще приеме Кръстницата в „Пепеляшка“ да няма определен пол, но възрастните зрители не били готови и бавели процеса.

В последно време има особено силна кампания за включване на колкото се може повече положителни LGBT образи в детски истории, филми и сериали. Най-тревожна е модата да се организират „драг часове за четене приказки“ в детски градини из Западния свят. Десетки клипове обикалят мрежата и показват как силно гримирани възрастни мъже в сексуализирани женски дрехи се кълчат пред деца на възраст не повече от пет-шест години. Още по-неприятно е, че родителите явно нямат нищо против или не смеят да критикуват джендър догмата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес