Дженифър Анистън била шокирана от бременността на Анджелина Джоли

Дженифър Анистън и Брад Пит бяха славна холивудска двойка.

Звездата от “Приятели” плакала, като чула благата вест

Брад Пит и екранната Рейчъл бяха семейство в апогея на славата си

Изминаха 15 години от развода на Дженифър Анистън и Брад Пит, но все още се говори за раздялата им. Все още се говори и за това, как между тях се промъква Анджелина Джоли.

За бъдещото дете на Анджелина и Брад Пит, Дженифър Анистън разбрала, още докато не са се развели официално с Пит. Непознат є съобщил “благата” вест.

Повече подробности от историята на този любовен триъгълник разкриват журналисти от The Mirror. Единият от тях интервюирал Дженифър, докато романът на Пит и Джоли бил в разгара си, но все още никой не обявява официално нищо. Новината, че звездата от филма “Лара Крофт: Томб Рейдър” очаква първото си дете, също добавя гориво към огъня и журналистът решава да попита Анистън какво мисли по този въпрос. “Джен не можеше да сдържи сълзите си. Тя се разплака тихо за няколко минути. Сълзи я задавиха. Тя разтърси глава, за да се възстанови. По това време Анистън и Пит все още нямаха официален развод, два месеца след това интервю вече бяха разведени. Човек може само да си представи какво е почувствала звездата от “Приятели”, когато разбра за нероденото дете на Пит...”, споделя журналистът.

Брад Пит и Дженифър Анистън бяха семейство във върха на славата си - млади, руси, усмихнати и прегърнати. Запознават ги техните агенти и през 1998 г. започват тайна връзка. Дженифър неотдавна се е разделила с актьора Тейт Донован, а Брад преди една година прекратява отношенията си с Гуинет Полтроу. За това как Джен е спечелила сърцето на Пит писа “The Mirror”. Според изданието актрисата твърде дълго не е давала на половинката да правят секс, а първата им интимна среща е станала на Свети Валентин през 1999 г.

Женят се на пищна церемония през 2000 г. в Малибу, която им струва милион долара. За кратко време те стават една от най-влиятелните двойки в света на шоубизнеса. Двамата така и нямат деца.

Слухове за проблеми в звездата двойка започват да се промъкват в пресата. През януари 2005 г., Анистън и Пит признат, че са се отчуждили, а след това Дженифър подава молба за развод. Докато процесът върви, все повече неприятни слухове започват да се появяват в пресата. Половината от журналистите обвиняват за развод Брад. Други медии показват в непривлекателна светлина Дженифър, обвинявайки я, че изцяло се е фокусирала върху кариерата, докато Брад мечтаел да има деца. Накрая, на 2 октомври 2005 г., бракът на Пит и Анистън е прекратен, а през януари 2006-а Брат и Джоли обявяват, че чакат дете.

Както е известно, Джоли съблазни Пит на снимачната площадка на “Мистър и госпожа Смит”.

Коментари

Задължително поле