Дженифър Анистън ще каже истината за развода си с Брад Пит

Неназован източник твърди, че след дълги години мълчание Дженифър Анистън е готова да разкаже защо се е разпаднал бракът й с Брад Пит, колко пластични операции си е направила и защо все още не е създала семейство. "Джен най-накрая е готова да разкаже всичко. Тя осъзна, че животът е кратък, така че защо да не го направи сега?" — отбеляза източникът, добавяйки, че актрисата е била вдъхновена от фенове и покойния си колега от „Приятели“ Матю Пери, който написа мемоари.

Според информатора, актрисата води ежедневен дневник на благодарност в продължение на много години и в нейните мемоари няма да има нищо излишно; той уверява, че вече е видял ръкописите и там има много неразказани тайни. „Разбира се, най-голямата се отнася до Брад. Джен знае, че хората искат да чуят всичко за тяхната афера и истината за развода им".

Източникът казва още, че в мемоарите си 55-годишната Дженифър Анистън ще засегне темата за майчинството, ще говори за опитите за IVF и причините, поради които не е осиновила деца. „Основната тема на нейната книга е как тя не само оцелява, но и процъфтява почти 30 години под блясъка на прожекторите", допълва близък до актрисата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица