Дженифър Гарнър е първа в „Последното, което ми каза“

Екранизация с красиви жени

Близо два милиона продадени копия

Разкошната Джениър Гарнър играе главната роля в новата поредица “Последното, което ми каза” (The Last Thing He Told Me) - адаптация на едноименния роман на Лора Дейв, която е създател на сериала.

“Книжният клуб на Рийз Уидърспуун се разраства, съответно и започваме да виждаме все повече от адаптациите на книгите от него, дело на компанията ѝ Hello Sunshine. “Последното, което ми каза” стана бестселър и продаде близо 2 милиона екземпляра. Книгата която е част от селекцията на Рийз Уидърспуун Reese’s Book Club.

Историята ще се върти около Хана, която е лудо влюбена в съпруга си Оуен, но когато той изчезва, а ФБР и щатските шерифи се появяват в дома им и започват да задават въпроси, тя и доведената ѝ дъщеря Бейли тръгват по малкото улики, с които разполагат, за да открият истината. Колкото повече научават обаче, толкова по-ясно става, че Хана вероятно никога не е познавала съпруга си напълно, а доведената ѝ дъщеря, която е чувствала, че баща ѝ винаги ще я предпазва, не знае на кого може да се довери.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино