Дженифър Лопес се омъжва за даскал по математика

Латинодивата си партнира с Оуен Уилсън в романтична комедия

През последната година холивудските студия съобразяват пускането на филми с пандемията от коронавирус, поради което премиерата на музикалната, романтична комедия "Ожени се за мен" с участието на Дженифър Лопес беше отложена. Според Cinema Blend, известно време Universal Pictures планирали филмът да излезе по кината през май тази година, но вместо това решили да го преместят за февруари 2022 г., точно преди Свети Валентин.

Сценарият на филма е адаптиран по роман на Боби Кросби. Режисьор на романтичната комедия е Кат Коиро, а историята проследява поп звездата Кат Валдес, изиграна от Дженифър Лопес, която се готви да се омъжи  за годеника си Бастиан, изигран от певеца Малум. В последния момент тя открива, че той й е изневерил с нейната асистентка. И понеже сватбата вече е уговорена, певицата решава да импровизира и избира произволен мъж от публиката на нейния концерт. Посочва Чарли, който е скромен учител по математика. Той се играе от Оуен Уилсън, а снимките на комедията „Ожени се за мен“ започнаха в края на 2019 г. преди коронавирусната ситуация.

Между другото, филмът отново събра Дженифър и Уилсън, които за последно участваха заедно във филма на ужасите "Анаконда" през 1997 г. И двамата имат предишен опит с комедии на сватбена тематика. А именно, Лопес се снима във „Сватба от ясното небе“, а Уилсън в „Ловци на шаферки“.

Коментари

Задължително поле