Дженифър Лорънс плаши в хоръра „Майка!“

Хипнотичният хорър „Майка!“ на визионера Дарън Аронофски се очертава като един от най-очакваните филми на годината. С приближаването на премиерата през есента се засилва и маркетинговата кампания, която атакува сетивата със стилни и нетрадиционни постери и стряскащи кадри.

Аронофски, който е режисирал „Реквием за една мечта“, Черният лебед” и „Ной” никога не е разочаровал своите фенове и сега страшно много ценители на жанра и на неговото творчество тръпнат в очакване на „Майка!“.

Аронофски е събрал внушителен актьорски състав начело с Дженифър Лорънс, Хавиер Бардем, Ед Харис и Мишел Пфайфър.

дженифър лорънс

Филмът е определян като психологически трилър-мистерия с хорър елементи, който разказва историята на мъж и жена, чиято връзка е заплашена, когато неканени гости пристигат в дома им, нарушавайки спокойното им ежедневие

Някои хора в средите сравниха историята със скорошни хорър филми като „Поканата” и „Get Out”, но добавиха, че се надяват „Майка!“ да бъде с няколко класи над тези заглавия. Аронофски със сигруност превъзхожда многократно авторите на споменатите произведения.

Филмът тръгва през семтември, а ценителите са сигурни, че дори и извънекранните феминистки изцепки на звездата Дженифър Лорънс няма да попречта на качественото представяне на филма и на нейното добро превъплъщение. Останалите класни актьори гарантират, че „Майка!“ има солидната възможност да бъде нещо специално в областта на екранната мистерия и хорър кино.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино