Джесика Алба: Киното е сенчест бизнес

Великолепната Джесика Алба е сред най-горещите актриси в света и притежава една от най-интригуващите професионални траектории. Тя израства в Калифорния и започва да се снима още в ранните си тийн години. В началото на новия век Джесика Алба става секс-символ и култивира репутацията на атрактивно “плажно зайче” с роли във филми като “Град на греха”, “Опасно синьо”, “Фантастичната четворка и сребърния сърфист” и др

-Чувствате ли се комфортно в ролята на лидер?

-Отне ми сериозно количество време да открия какъв тип лидер точно съм аз. Сега се чувствам удобно в тази роля. Но несъмнено трябваше да се уча много и да абсорбирам много ценни съвети, тактики, стратегии и примери.

-Какво Ви помогна да развиете самочувствието на жена, която може да управлява бизнес за стотици милиони долари?

Първите години беше трудно и турбулентно. Общуването с успешни бизнес дами като Шери Сандбърг и Мари Дилън ми даде увереност, че и аз като жена имам каво да дам на този свят и мога да заслужва своето място на голямата маса. Сега всичко е прекрасно, върви по вода, а натрупаният опит несъмнено би ми помогнал при евентуални кризи. Защото такива винаги се случват. В корпоративния свят никога не знаеш какви предизвикателства ще се появят на хоризонта. И трябва сериозна подготовка за по-облачни обстоятелства. Това също е важен урок, който успях да науча през годините на развиване на нашата компания.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино