Джордж Клуни раздал по 1 милион долара в брой на свои приятели

Джордж Клуни с най-добрия си приятел Ричард Кайнд.

Холивудската звезда Джордж Клуни изненадал с по милион долара в брой 14 свои приятели. Един от дългогодишните приятели на актьора, Ранди Гербер, разказа за това преди три години, но едва сега Клуни разкри подробности как се е случило това, пише БГНЕС.

Той поканил най-близките си приятели на вечеря. Това се случило през септември 2013 г., точно преди премиерата на филма „Гравитация“. Филмът завършва като „много добра сделка“ за него, тъй като той е бил платен на базата на процента от боксофиса, както и неговата колежка Сандра Бълок. Приблизително по същото време той се запознава с бъдещата си съпруга Амал, въпреки че все още не са в близки отношения, така че актьорът не е имал истинско семейство.

Затова решил да празнува с тези, които тогава били неговото семейство.

„Помислих си, че всичко, което имам, са тези момчета, които през последните 35 години ми помагаха по един или друг начин. Спях на диваните им, когато ми беше трудно… Даваха ми заеми, когато нямах пари. Помагаха ми точно когато се нуждаех от помощ в миналото. Така че сега аз им помогнах“, каза Клуни пред GQ.

Следващият филм, в който Джордж Клуни ще се появи, е драмата “The Midnight Sky”, с премиера 23 декември тази година. 

Коментари

Задължително поле