Джошуа плаши със съд Руис

WICHITA, KS - NOVEMBER 15: Eddie Hearn speaks at the final press conference at Exploration Place in Wichita, KS for the Matchroom Boxing USA card that will take place on November 17, 2018 at the Kansas Star Casino. (Photo by Ed Mulholland/Matchroom Boxing USA)

Бившият шампион в тежката категория на профи бокса Антъни Джошуа може да прибегне до съдебни действия срещу наследника си на трона Анди Руис-младши. Американецът от мексикански произход, който нокаутира Ей Джей в Ню Йорк на 1 юни, получи шанс за мача след положителната допинг проба на претендента Джарел Милър. В договора за боя обаче има изрична клауза за реванш в случай, че Джошуа загуби.

Еди Хърн, агент на британеца, планира вторият сблъсък между двамата да е на Острова, но Руис е съгласен на среща само в Мексико или САЩ.

„Анди е свястно момче и знае какво е подписал и какви задължения произтичат от това – заяви Хърн. - Ако се отметне от клаузата, ще попадне в тежко положение от юридическа гледна точка. Твърде вероятно е това да го извади от бокса. Къде ще е реваншът, ще реши Джошуа.“

Коментари

Задължително поле