Джъстин Хейли Бийбър e под чехъл

Джъстин и Хейли.

Хейли Болдуин -Бийбър позира за корицата на индийския Vogue

Хейли Болдуин -Бийбър позира за корицата на индийския Vogue и даде интервю за изданието. В него тя говори за семейния живот с 26-годишния си съпруг Джъстин Бийбър. Хейли казва, че тя и мъжът є ще възпитат бъдещите си деца, така че да уважават движението Black Lives Matter, което се бори за правата на чернокожите. Кога обаче възнамеряват да имат потомство, не става ясно.

В края на миналата година Джъстин намекна, че той и съпругата му ще имат деца, но кога - това ще реши съпругата му: “Мисля, че всичко зависи от Хейли, защото това е нейното тяло, заяви той.

Преди няколко месеца Хейли Бийбър сподели негативните ефекти от редовното вземане на противозачатъчни. Тогава съпругата на Джъстин Бийбър каза пред репортери на “Пийпъл”, че от две години използва хормонална контрацепция. В резултат на това 23-годишната хубавица имала сериозни кожни проблеми. “Получих скок на хормоните”, обясни Хейли и отбеляза, че вече е обсъдила със съпруга си въпроса за зачеването на деца, но на този етап от живота си, тя все още не била готова за майчинство. Освен това смята, че брачната атмосфера не е подходяща: “Все още трябва да работим върху отношенията си”, каза моделът.

Сега в интервюто за Vogue Хейли признава, че нейното детството е било много по различно от това на Джъстин. Въпреки факта, че е израснала в известно семейство от актьори, тя никога не е мислила, че ще стане популярна, за разлика от Бийбър, който израства под светлините на прожекторите.

“Да бъда честна, всъщност не мисля, че някога съм била известна”, споделя красавицата за новия брой на Vogue India. “Разбира се, знаех, че баща ми е актьор и той до известна степен беше популярен, но ако сравня как съм израснала аз с това как - Джъстин, той има много по-луд опит в това отношение.” Въпреки че се премества в Ел Ей веднага след като навършва 18 и започва да се движи в обкръжението на Шон Мендес и сестрите Дженър, славата на Хейли идва постепенно. “Трябваше да порасна и да получа шофьорската си книжка, да съм наистина нормална. После се случиха последните три години от живота ми”, разкрива още тя.

След като Хейли започва да се среща с Джъстин през 2015-а и двамата официално си казват заветното “да” през есента на 2018 г., дните на супермодела извън фокусите на обектива са неизбежни. Въпреки това, тя споделя, че макар да изглежда лесна, известността е всичко друго, но не и това. “Мисля, че най-голямото нещо, с което се борих, е да не разочаровам семейството си. Важно е да носиш името си по достоен начин.”

Коментари

Задължително поле