Дидо от Д2 се класира за финала на „Фермата“!

Рокаджията Дидо е четвъртият финалист в риалитито „Фермата: Съединение“, който на 16 декември, неделя, ще се впусне в най-голямата битка за наградата от 100 000 лева. Той постигна този успех, след като срази в титаничен дуел считания за най-силния мъж в шоуто – помака Нури. От самото начало на „Фермата“ мюсюлманинът спечели почти всички битки за имунитет от ратайство, а силата и хъсът, които показваше в игрите, явно изплашиха съперниците му, тъй като никой от тях не го пожела за конкурент в елиминационен дуел.

На Дидо се падна честта да се бори за последното място във финалната четворка именно срещу Нури и той даде всичко от себе си в битките. Именно това му помогна да спечели първите две и така да поведе с 3:0 в резултата. Нури обаче не се предаде и в третата битка не даде никакъв шанс на рокаджията. Така успя да изравни резултата и да получи нов шанс за финала.

Дузпите се оказаха решаващи, а там двамата дуелисти трябваше да отговарят на въпроси от всички глави на алманаха. С повече верни отговори Дидо елиминира Нури от състезанието и си осигури мястото във финалната четворка.

Заедно с останалите финалисти – Ваня Стамболова и емигрантите Росица Йончева и Роман Банев, вокалистът на Д2 призова зрителите да го подкрепят, а линиите за гласуване бяха отворени. Феновете на предаването вече могат да дават своя вот с SMS: 1633 – Ваня; 1634 – Роман; 1635 – Росица; 1636 – Дидо.

За първи път този сезон финалът на „Фермата“ ще бъде предаван на живо и с 360-градусова камера в уебсайта на предаването, която ще даде на зрителите ексклузивен поглед на живо към всичко случващо се пред и зад кадър.

Коментари

Задължително поле