Диляна Попова сваля дрехите в „Останалото е пепел“

Асен Блатечки качва 15 килограма за ролята си

Красивата Диляна Попова никога не се е притеснявала да се съблече за модна сесия пред фотообектива. Сега обаче тя ще захвърли дрехите в името на ролята си в новия филм “Останалото е пепел”, който тръгва по кината на 6 март. Лентата е художествено пресъздаване на исторически моменти от българската действителност в края на Втората световна война.

В трейлъра се загатва за любовната история между колоритния банкер и политик Атанас Буров (в чийто образ се превъплъщава Асен Блатечки) и неговата секретарка Мария, изиграна от Диляна. В една от сцените синеоката хубавица се къпе на открито под лунната светлина в река. Краткият кадър развълнува почитателите на Диляна и предизвика редица коментари в социалните мрежи.

Любимият є Асен Блатечки изглежда е положил доста усилия, за да влезе в ролята на Буров и заради нея качва цели 15 килограма. Той бързо успява да ги свали, защото вече демонстрира отлична форма. Филмът разказва за седем дни от живота на политика непосредствено преди 9 септември 1944 г. Всички събития са описани през погледа на един американски журналист, изигран от Нейтън Купър, който също има любовна история с героинята на Диляна.

Дни преди премиерата моделката се отдаде на почивка на екзотична дестинация, която не издаде, но предизвика вниманието на феновете си с горещите снимки, които публикува в инстаграм.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино