Дневен хороскоп на Алена за вторник, 17.12.2019

ОВЕН

Ще ви отправят делово предложение, на което не можете да устоите. Отговорете, че ще го обмислите и обсъдите и ще дадете отговор в следващите дни. Промените на работното място трябва да са умерени и предварително обмислени. Не прекалявайте с високите скорости, ако сте зад волана. Бъдете отговорни към личните си отношения и не се поддавайте на желанието да работите и вечерта. Сексуалните ви отношения са нестабилни. Преценете дали причината не е в несходството в характерите с интимната ви половинка.

ТЕЛЕЦ

В този ден ви предстои разговор, в който ще се сблъскате с неочаквани проблеми. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото веднага има къде да ги вложите. Денят е подходящ за рутинни занимания. Проблемите са много, заради липса на стабилност в мнението ви. Вечерта задължително създайте хармония в семейните си отношения, вместо да се инатите и да ги обтягате още повече. Не се лишавайте от желаните сексуални мигове с вашата половинка. Романтичната среща, която сте уговорили, ви изпълва с радост, защото сте обикнали от пръв поглед обекта на чувствата си.

БЛИЗНАЦИ

Направете необходимите анализи на финансовото си състояние, особено ако управлявате ваша фирма. Изслушвайте мнението на колегите си. Предвидените инвестиции може да навредят на бъдещата ви работа. Бъдете тактични. Поднесете идеите си, ако искате да бъдат подкрепени от партньорите си. Ако имате проблеми в личните отношения, направете всичко възможно вечерта да ги изясните. Радвате се на споделени чувства, които трябва да стабилизирате. Възвърнете хармонията в живота си, ако не искате да се лишите от сексуалните удоволствия.

РАК

Разговорите с делови партньори ще ви помогнат да откриете нови възможности за излизане от финансовите проблеми, които са ви споходили. Подхождайте предпазливо към предложенията, за да не се окажете излъгани. Отложете деловите разговори, свързани с преките ви задачи, за да не си създадете конфликти на работното място. Отношенията в семейството ви са хармонични, но само ако овладеете обострената си чувствителност и не ги обиждате. От вас зависи да избегнете поредния скандал, който ще ви отдалечи от мечтата за интимни мигове и сексуални наслади.

ЛЪВ

Днес сте обсебени от желание на всяка цена да сте на върха на работното място. Ако сте решили да постигнете признание, не настоявайте пред ръководството, а изчакайте да получите оценка от колегите си. Време е да помислите и за себе си, а не само за хората около вас. Отношенията с хората около вас са хармонични. Късметът днес може да ви изневери най-вече в любовта, ако решите да прекалите със самохвалството. Интимната ви половинка е неприятно изненадана от отказът ви от интимни мигове. веднага ще реши, че сте изневерили, а вие просто сте се поддали на грешни съвети.

ДЕВА

Работете спокойно и уверени във възможностите си и не забравяйте да отчитате всички детайли в разговорите между вашите колеги на работното място. Не взимайте прибързани решения. Перфекционизма ви носи полза. Не се поддавайте на провокации. Ще научите за парично възнаграждение, което е отлична оценка на отдавна положен от вас труд. Прекалили сте с изискванията си към вашата брачна половинка. Сърдете се на себе си, че отказва да разговаря с вас. Не е изключено да се разминете със сексуалните мигове заради ината ви и нежеланието да се извините.

ВЕЗНИ

Неочаквани разходи в семейството ще нарушат финансовата ви стабилност. Всичко замислено, свързано със задачите ви на работното място ще се осъществи. Преодолейте нервността си и се предпазете от повтаряне на стари грешки. Отложете деловите срещи и разговори. Не рискувайте. Не давайте пари на заем. Не проявявайте агресия към вашите близки, за да не ги отдалечите от себе си. Умората през деня не е причина да се лишавате от сексуални удоволствия. Спечелете сърцата на любимите си хора, ако искате да изживеете приятни сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Откъснете се от мислите за проблемите, които имате да разрешавате, защото не са сериозни. Не е изключено случайно запознанство да окаже положително влияние на бъдещото ви финансово състояние. Звездите ви дават шанс да откриете нови източници на доходи. Не сте уверени в чувствата на брачната си половинка и обмисляте развод. Внимавайте, за да не съжалявате за решението си. Не допускайте сексуален контакт, ако сте обтегнали отношенията си, защото може да се окаже с последици, блокиращи възможността за раздяла.

СТРЕЛЕЦ

Пазете се от измами, свързани с намерението ви да поставите началото на нова дейност. На работното място бъдете внимателни в думите и действията си. Всеки опит да се заяждате и да иронизирате колегите си е във ваша вреда. Рискувате да се провалите, заради прибързаност и необмислени действия. Предпазвайте се от конфликти с любимите си хора. Семейни проблеми и битови разправии ще повлекат след себе си разходи. Вечерта си създайте приятни емоции. Не съсипвайте възвърната хармония в отношенията си и не се лишавайте от сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Интересни запознанства ви зареждат с желание да успявате и обогатяват знанията ви, но внимавайте да не се окаже, че зад привидната си добронамереност имат за цел да ви вредят. Подновете стари и полезни делови контакти. Деловите ви партньори ще подпомогнат финансовите постъпления, които отдавна очаквате. Със задачите си се справяте добре. Възможни са разправии със съседите. Въпреки всички трудности през деня, вечерта очаквайте приятна романтична среща. Позволете на семейството си да ви изненада с романтична вечеря. Сексуалните удоволствия са другата приятна изненада.

ВОДОЛЕЙ

Погледнете с оптимистично настроение на професионалните си задачи, колкото и да са трудни за изпълнение. На работното място сте във върховата си форма и ще получите похвала. Ще се срещнете с нови партньори, които искат да работите съвместно и ще ви донесат бъдещи успехи. Влюбени сте в интимната си половинка, но нещо ви пречи да се съгласите на брак. Причината за притесненията ви в леглото е липсата на хармония в сексуалните ви желания. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, но не проявявайте своята първична същност.

РИБИ

Въпреки желанието ви да творите се пригответе за трудности, заради невъзможност да получите необходимата ви информация. Не се впускайте в прибързани начинания. Успехът ще бъде с вас, ако на работното място завършите започнатите задачи. Неочаквано ще ви изненадат с информация за предстоящи финансови постъпления. Неприятели ще се опитат да ви съсипят на личните отношения. Бъдете подготвени. Отговорете на удара със спокойствие и не се дистанцирайте от любимите си, за да не се лишите от сексуални мигове.

Коментари

Задължително поле