Дневен хороскоп на Алена за понеделник, 13.01.2020

ОВЕН

Днес сте застрашени от грешки и пропуски, само защото мислите ви са заети с новите идеи и сте разсеяни по отношение на деловата си активност. За да избегнете проблемите насочете силите си към служебните си задължения. Обмисляте промени. Правите опити да договорите работа в съдружие, но днешния ден не е подходящ за целта. Когато се приберете изяснете отношенията с интимния си партньор и се подчинете на правилата, които ви налага. Струва си поне веднъж да се окажете във властта на чувствата, за да не се лишите от сексуални наслади.

ТЕЛЕЦ

Не се опитвайте да се обвързвате в делови отношения с непознати хора, само защото са ви ги препоръчали ваши роднини или са работили с ваши приятели. Това е една от най-честите възможности да бъдете измамени и не е гаранция за качества и интелектуални умения в тези хора. Избегнете предвидливо бъдещите загуби. Личните ви отношения са проблемни. Избягвайте запознанствата и флиртовете. Прекарайте вечерта в тесен семеен кръг. Не сте сигурни как ще ви посрещне интимната ви половинка и дали ще имате късмета да изживеете мечтаните сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Отлична изява ще имат и хората на изкуството, но и всички останали, особено занимаващите се с научна или преподавателска дейност. Внимавайте с думите си. С остри изказвания, критика или премълчаване няма да постигнете нищо на работното си място. Не прекъсвайте събеседниците си, ако провеждате разговори, които са от значение за бъдещите ви делови планове. Бъдете отговорни към семейните си задължения, дори и ако живеете с вашите родители. Оставете се във властта на чувствата и с ваша половинка ще изживеете незабравими сексуални мигове.

РАК

Нервното напрежение блокира активността ви и е пречка пред осъществяването на плановете ви за деня, въпреки че полагате усилие да го надмогнете. Бъдете внимателни в общуването с деловите си партньорите. Вашата сдържаност и тактично отношение към колегите и началниците ви помагат да съхраните добрия тон. Не проявявайте незаслужена амбиция. Инатът ви може да съсипе отношенията ви с интимния партньор. Изневерили сте преди време. Днес ще бъдете разкрити. Забравете за интимните мигове и сексуалните удоволствия!

ЛЪВ

Не е желателно да пътувате, защото сте разсеяни и можете не само да си създадете проблеми с пътната полиция, а и да претърпите материални щети, които ще ви изнервят допълнително. Интуицията ви предпазва от провал, който рискувате да предизвикате при доверяване на непочтени делови партньори. Не уговаряйте срещи. Не харчете получените пари. В личните ви отношения липсва взаимното разбирателство, но преценете дали не носите и вие вина, скъпи дами. Не сте доволни от интимния си живот и сексът не ви доставя удоволствие.

ДЕВА

Пътуванията са успешни, ако не сядате зад волана. Бъдете компромисни, но не проявявайте наивност. Предпазливо допускайте в живота си нови хора. Промените са толкова неочаквани, че на някои от тях не ви е възможно да реагирате. Не допускайте натиск върху вашата воля. Поискали сте среща с ваша интимна връзка, която обърква живота ви. Отказът да приключите отношенията си и заканата му да ви разведе са причина да сте гневни на целия свят. Не се поддавайте на сексуалното привличане помежду ви и се приберете при семейството си.

ВЕЗНИ

Не пренебрегвайте текущите си служебни задължения. Не налагайте с агресия реда и идеите си, защото ще предизвикате обратен на очаквания ефект. Не прекалявайте с изискванията към колегите си, ако се налага да поемете отговорност за поставената ви обща задача. Време и да потърсите своята нова среда, в която ще се чувствате на мястото си и ще срещнете подходящия партньор, а това може да се случи още днес. Семейните са склонни на изневери, които трудно ще бъдат оправдани и наказанието ще е лишаване от секс.

СКОРПИОН

Не рискувайте с обещания, които няма да изпълните, само защото искате да си отървете от досадници, които ви засипват с невъзможни искания! При делови срещи бъдете изключително тактични. Ще се справите отлично със задълженията си, ако не се оставите в лапите на депресията, заради липса на увереност в собствените ви възможности. Компромисите от ваша страна са гаранция за успех както в семейството, така и на работното място. Близките ви са се успокоили от вашата сговорчивост. Сексуалните ви отношения най-сетне се нормализират.

СТРЕЛЕЦ

Стабилизирайте постигнатото и се заемете със служебните си задължения, за да завършите всичко в ранния следобед, а след това проведете планираните срещи. Внимавайте при разговорите с колегите си и не се изкушавайте да спорите, дори и да ви дразнят техните съждение по общата ви работа. И днес ви предстои разрешаването на проблеми. Не се опитвайте да изяснявате личните си отношения. Не мислете за изневяра, за да мъстите със секс със случайни партньори. Последствията са негативни преди всичко за вас.

КОЗИРОГ

Ще ви изненадат непредвидени разходи. Практичността ви не е повод да изисквате повече от позволеното от колегите си и да налагате мнението си. Тактът ще ви помогне да избегнете разправиите. Недоразуменията са предизвикани от емоцията, която не успявате да овладявате. Заслепени от чувствата си не сте подозирали че любимите ви имат свой живот, въпреки, че не искате да го приемете. От вас зависи да не се предавате във властта на ревността и емоцията. Дали ще приемете изневярата и ще простите и след това ще се отдадете на сексуални удоволствия зависи от вас.

ВОДОЛЕЙ

Рано сутринта, след като изпиете кафето си в приятна компания, се заемете с текущите си задачи, да за имате време да обмислите новите предложения без притеснение и да вземете решение в срок. Възстановяването на хармонията в отношенията с колегите ви е най-важното ви задължение. Не се колебайте да им поднесете извиненията си. Стабилизирайте заеманата обществена позиция. Не са изключени грешки и в личните отношения, които ще ви донесат любовни разочарования. Сексуалните ви отношения в този ден са незадоволителни и ви изнервят.

РИБИ

Намерете компромисно решение на проблем, предизвикал разправия на работното място, за който нямате вина, но само вие можете да го отстраните. Прибързаността ви вреди. Не се ядосвайте, ако срещнете трудности, след като подсъзнателно усещате, че са лесно преодолими. Обмислете задачите си за деня, степенувайте ги по важност, за да се справите без притеснение. Романтичните запознанства няма да ви донесат очакваното щастие. Сексът с непознати партньори ще ви създаде проблеми, ако сте семейни или сериозно обвързани.

Коментари

Задължително поле