Дневен хороскоп на Алена за сряда, 01.01.2020

ОВЕН

Честита Нова година! Не се колебайте, въпреки празничния и почивен първи ден от годината да приемете и допълнителни задачи, които изобщо няма да ви натоварят в първия ден на годината. Гарантирате си отлични приходи. Деловите разговори са успешни. Планирането на работата ви за деня е във ваша полза. Очаквайте финансови постъпления, които идват навреме, за да инвестирате успешно. Ще се приберете уморени, но доволни от себе си, заради успехи на работното място. Останете с близките си. Не се колебайте и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Честита Нова година! Изцяло сте във властта на емоцията в празничния и почивен ден и ви е трудно да се концентрирате в работата си. Не обтягайте отношенията с колегите си, ако днес сте дежурни и се опитайте да не влизате в спор с никого, ако сте на работното си място. Не се захващайте с нови задачи. Стабилизирайте постигнатото до момента. Ще се наложи да помогнете на ваш човек, който се е оженил за ваша приятелка. Рискувате да предизвикате ревността на партньора си си, който иска да дойде с вас. По-добре изберете по-малкото зло и го вземете на уговорената среща, вместо да съсипвате сексуалните си отношения.

БЛИЗНАЦИ

Честита Нова година! Проявявате наивността си от сутринта в празничния ден. Финансовото ви състояние може да се влоши, ако позволите да ви измамят и решите да се съгласите да вложите парите си в губеща дейност, само защото сте седнали на чашка и се задълбочавате в предложенията, които ви отправят. Бързо ще осъзнаете грешката си. Следобед сте в отлично настроение и ще се справите със служебните си задължения. Вечерта очаквайте разправии с роднини заради непотушен скандал, започнал в ранни зори с родителите на съпруга ви. Няма как да сте удовлетворени от сексуалния си живот, след като непрекъснато ви напомнят колко сте некоректни към партньора си.

РАК

Честита Нова година! Дори и да сте изнервени в празничния ден от неочакваности, които объркват плановете ви, не пренасяйте на работното място проблемите, породени в семейството ви в първия ден на годината. Бъдете старателни и отхвърлете най-напред рутинните си служебни задължения. Ако ви предложат допълнителни задачи, не ги отказвайте, защото ви носят добра възможност за материална стабилизация през следващите дни. Денят ви е емоционален. До обед избягвайте разправии със семейството и се опитайте да се приберете веднага след края на работното време. Изяснете причината за напрежението с брачната си половинка и не се отказвайте от сексуалните удоволствия.

ЛЪВ

Честита Нова година! Обмислете идеите си още през първия празничен ден и преценете дали не противоречат на вижданията на колегите ви, за да им ги предложите за обсъждане. Задължени да завършите служебните си задачи и да отчетете резултатите до края на деня. Не спорете, че ви натоварват ненужно и проявете отговорност. Начинанията са успешни. Вечерта си дайте заслужена почивка. Забравете за семейните си задължения, за готвенето, дори и да са свързани с гостуване, което ще ви разтовари. Ако сте във форма можете да се отдадете на интимни мигове и сексуални изживявания.

ДЕВА

Честита Нова година! Колкото по-малко величаете егото си, толкова по-малко грешки ще допускате в празничния ден. Насочете всичките си сили в приключването на служебните си задачите си, за да не си създадете проблеми с вашите колеги. Не позволявайте заблудата във вашите истински възможности да се превърне в началото на сериозен провал. Вечерта си поканете гости. Създайте уютна, романтична обстановка за себе си и за близките си. Обърнете внимание на децата си. Сексът може и да не ви достави удоволствието, което очаквате.

ВЕЗНИ

Честита Нова година! Запазете добрия тон и добрите колегиални отношения, дори и ако се чувствате наранени и пренебрегнати в този празничен и първи за годината ден, заради липса на благодарност и оценка на труда ви. Ще ви зарадват материални успехи. Проведете отложените разговори и съвещания на работното място. Организаторските ви възможности ще бъдат оценени. Вечерта си почивайте в компанията на любимите си хора. Имате право на това. Пригответе нещо вкусно за хапване. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат самочувствието.

СКОРПИОН

Честита Нова година! Вашето умение да мислите аналитично и задълбочено ви помага да разкриете нови възможности за изява дори и в празничния ден и да ги приемете. Отнасяйте се предпазливо към поднесените ви идеи и предложения. Дълбоко в себе си сте неуверени и колебливи, но имате сили за активна работа и успешно ще приключите текущи задачи. Несемейните ще изживеят многообещаващи срещи и интересни, но уви, краткотрайни запознанства. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте опознали добре партньорите си.

СТРЕЛЕЦ

Честита Нова година!Проявете решителност, за да осъществите идеите си в този празничен и първи за годината ден, дори и ако сте си у дома и сте около празничната трапеза. Изпълнението на служебните ви задачи точно в този ден е свързано с прилагане на нови методи, основани на знанията, които сте придобили, но не сте изявили до момента. В общуването с колегите си бъдете компромисни. Заради лични проблеми картинката на деня ви е кристално неясна, защото сте се оплели в мрежите на агресията и емоцията, от които сами няма как да се измъкнете без душевни рани. Не се надявайте на сдобрявате в леглото, ако сте създали повод за отдалечаване на любимия ви.

КОЗИРОГ

Честита Нова година! Подкрепа, която получавате е причината за успех и в най-смелите ви начинания в този празничен ден. Очаквайте среща, която може да стане повод за промени в професионалния ви живот. Не се доверявайте на непознати, случайно попаднали на работното ви място хора, за да си спестите удари от конкуренти, последвани от финансови загуби. Самотните жени да очакват романтична среща, която ще промени изцяло живота им, ако не се затварят в дома си. Сексът няма да ви достави удоволствие, ако сте стигнали до точката на кипене и сте допуснали скандал.

ВОДОЛЕЙ

Честита Нова година! Преди да пристъпите към начинания в първия празничен ден на годината, стабилизирайте постигнатите резултати от завършените рутинни задачи. Внимавайте при общуване с непознати. Не прекалявайте със своята самоувереност, за да подобрите финансовото си положение. Ще ви върнат заем, който ще ви помогне да осъществите идеите си. Склонни сте да бягате от реалността в личните си отношения, скъпи жени. Сами ще предизвикате усложнения в личния си живот, които ще ви донесат любовни разочарования. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат доброто настроение.

РИБИ

Честита Нова година! Днес,въпреки че е първия ден от новата година, ако сте на работа финансовото ви положение ще се подобри и ще ви възвърне самочувствието. Бизнесмените, развиващи търговска дейност могат да уговорят сключването на финансови сделки. Задоволството ви е огромно. Ако околните не са сговорчиви и не се съобразяват с вас, причината може да е в прекалената ви критичност. Не спорете с роднините си, които са решили да ви омъжат без да искат вашето мнение. Кажете, че днес не ви се разговаря по тази тема. Семейните имат възможност да се отдадат на интимни мигове и сексуални удоволствия.

Коментари

Задължително поле