Дневен хороскоп на Алена за сряда, 04.12.2019

ОВЕН

Не работете с финансови документи. Възможни са професионални загуби заради прибързаност. Ще навредят на кариерата ви. При заетите в сферата на банковото дело е задължителна задълбочена проверка на всичко, което им предстои да разписват. Следобед са възможни недоразумения с хората от обкръжението ви. Няма да ви липсват интересни запознанства. Ако не сте семейни ще срещнете своята половинка. Вечерта очаквайте романтична среща с вече съществуващо познанство, но избора с кого да продължите пътя си е ваш.

ТЕЛЕЦ

Изкушението да спорите с началниците си е във ваша вреда. Липсата на самочувствие ви пречи да сте тактични и да работите отговорно. Готови сте да загърбите служебните си отговорности. Дългоочаквана вест или среща е гаранция за постигането на поставената цел. Не пренебрегвайте възможностите си за разговори с чужбина. Имате благоприятната възможност, ако не сте семейни, да създадете семейство или да срещнете подходящата половинка. За избралите деня за сключване на брак, звездите обещават щастливи години съвместен живот и сексуални наслади още тази нощ, дори и при по-бавните и мудни в леглото партньори.

БЛИЗНАЦИ

Независимо от скорошните финансови постъпления не предприемайте инвестиции и начинания. Завършете започнатото и не харчете приходите си от този ден, дори и да са големи. Докажете на колегите си, че сте отговорни и не очаквате друг да свърши вашата работа. Пътуване ще ви се отрази добре и ще ви донесе успех. Отношенията ви са хармонични и стабилни. Не ги съсипвайте с безпочвени съмнения и ревност заради нечии "добронамерени" интриги. Прибързаните промени заради изневяра са недопустими. Несемейните могат да обявят, че да готови да създадат семейство.

РАК

Начинанията ви са обречени на неуспех. Трудностите блокират работата ви и ви изнервят. Избегнете на всяка цена финансовите загуби, породени от липса на прозорливост. Решите ли да сменяте работата си, обмислете действията си внимателно. Пред вас се разкриват нови печеливши перспективи. Ще се чувствате добре сред семейството си в този ден, а вечерта си пригответе вкусна вечеря и се отдайте на приятни мигове. Нараства желанието ви да се справите с обтегнатите отношения в роднинското си обкръжение и да постигнете мечтаната хармония, но не днес.

ЛЪВ

Развийте чувството си за отговорност, което е от значение за вас. Умението ви да прогнозирате е гаранция за успех. Ще завишите авторитета си. Бъдете внимателни при работа с документи. Очаквайте приходи. Планирайте следващата седмица и степенувайте по важност задачите си. След работа си останете у дома или излезте на разходка в парка преди вечеря, за да имате спокоен сън. Хапнете, поговорете с близките си и се отдайте на почивка, но ако имате настроение, не пропускайте сексуалните удоволствия.

ДЕВА

Отново ви предстои успешен в делово отношение ден. Без особени усилия ще реализирате изгодни проекти. Очаквайте финансови постъпления. Не позволявайте на вашата мнителност да усложни деня ви. Създайте хармония в отношенията на работното място както с колегите, така и с подчинените си. Проблеми в семейните отношения заради ревността на половинката ви, която е безпричинна, с право ще предизвикват възмущението ви и агресивното ви поведение. Вечерта се откажете от опитите за интимност и сексуални мигове.

ВЕЗНИ

Въпреки трудностите, които срещате в този ден, проведете планираните делови срещи и разговори. Не взимайте прибързани решения, дори и да ви принуждават. Направете крачката към начинания след детайлно обмисляне на идеите си. Не се доверявайте на случайни хора по отношение на пари. Радвате се на успех при неотложни преговори. Не се карайте с близките си, които нямат вина за служебните ви проблеми. Спокойно разрешете семейните спорове. Вечерта си почивайте и се откажете от сексуалните удоволствия, ако не сте във форма.

СКОРПИОН

Заемете със задачите, които напоследък умишлено пренебрегвахте. Подгответе се за сериозни промени. Разговорите с колегите, ръководството и близките ви са затруднени. Резултатите от работата ви не оправдават положените усилия. Избягвайте запознанствата, за да не се разочаровате. Семейството ви се нуждае от подкрепата ви, а вие отказвате да я дадете на ваши роднини, на които сте обидени от години и не сте склонни да им простите. Може би сте в правото си, ако са ви засегнали, но ако подкрепата ви гарантира хармонични отношения в семейството, дайте им я.

СТРЕЛЕЦ

Днес сте в отлична форма и готови за работа. Стабилизирайте деловите си отношения и бъдете предпазливи. Очаквайте подобряване на финансовото си положение. Работата ви спори. Дочакайте по-добри времена за начинания. Чрез гъвкавост в общуването можете да избегнете проблемите на работното място. Следобед не са изключени проблеми със съседите ви, заради завист и опит да създадат интриги в семейството ви, само защото сет прояили наивността да ги допуснете близо до себе си. Бъдете търпеливи и сдържани. Децата ви се нуждаят от внимание.

КОЗИРОГ

Очаквайте сериозни сблъсъци с ръководството заради вашето противопоставяне на направени предложения. На работното място са задължителни търпение и въздържаност в поведението. Неблагоприятното разположение на звездите може да се превърне в неочаквана причина за сериозни професионални неприятности. Семейните да поемат вечерта отговорностите си и да не лишават от внимание брачната си половинка. Несемейните да не се затварят у дома, ако искат да срещнат подходящия партньор. Ако сте се запознали днес с човек, който ви привлича, не бързайте със сексуалните удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Неочаквано ви радват положителни промени в материално отношение. Имате шанс да спечелите уважението на колегите си и да получите подкрепата им. Отстоявайте възгледите си и бъдете безкомпромисни. Бъдете предпазливи към новите си познати. Опитът на по-знаещите ви е от полза. Трудно преценявате изгодата от отправените ви делови предложенията. Почивката е задължителна затова вечерта останете с близките си и не канете гости в дома си, дори и ваши приятели да са настоятелни. Отдайте се на интимни разговори и на сексуални удоволствия, които са от значение както за самочувствието ви така и за хармонията в отношенията ви.

РИБИ

Във вас бушува недоволството от всичко, което постигате на работното място, въпреки че не е малко. Не пренасяйте лошото настроение в дома си. Предложат ли ви задгранична командировка в следващите дни, приемете я с удоволствие. Подпишете подготвените финансови документи, за да пътувате без притеснения. Избягвайте изясняването на семейни проблеми, разправиите с партньорите или с приятелите си. Вашата мнителност ви създава проблеми и недоразумения в личния живот и ви лишава от сексуални удоволствия.

Коментари

Задължително поле