Дневен хороскоп на Алена за сряда, 08.01.2020

ОВЕН

Внимавайте със запознанствата, които сте решили да осъществите на всяка цена, въпреки че сте наясно за последиците. За да избегнете неприятностите не споделяйте нищо за себе си. Всяка информация ще бъде използвана срещу вас. Правилното ви поведение на работното място е гаранция за успех. Вечерта общувайте само с най-близките си хора без да ги натоварвате с проблемите си. Не се поддавайте на влияние, за да си спестите емоционален срив. Отдайте се на почивка, на приятни занимания и сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

В професионално отношение ви очаква успешен ден. Проведете предварителна среща с колегите си или с вашите делови партньори, ако имате намерение да договаряте сътрудничество. Бъдете отговорни към поставените задачи, за да не се изложите и да не претърпите финансови загуби. Днес изведнъж и бе причина сте обзети от съмнения, че не сте достатъчно обичани и уважавани от интимната си половинка. Ще ви зарадва новина за появата на нов член в рода ви. Освободете се от своята подтиснатост като се отдадете на сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Не пътувайте, особено ако не сте планирали тази задача преди време. Въпреки трудностите на работното си място, запазете спокойствие. Постарайте се да завършите задачите си за деня до обед. Ще си спестите грешките заради разсеяност и умора. Не създавайте напрежение в отношенията си с вашите колеги, за да не си навредите и в следващите дни. Вашите близки се чувстват пренебрегнати заради професионалните ви задължения, затова вечерта бъдете с тях. Отдайте заслуженото внимание на любимия си и не пренебрегвайте сексуалните удоволствия.

РАК

Склонни сте инатливо и в същото време неуверено да вървите срещу себе си и да се отдалечите от професионалните си успехи. Срещите са неуспешни. По-добре забравете за начинанията. Рискувате да усложните отношенията с колегите си, ако сте заядливи и инатливи на работното си място. Рискувате да задълбочите кризата в личните си отношения, ако тръгнете на път. Обмислете най-лесния начин, чрез който може да си възвърнете хармонията в отношенията ви с вашия партньор и да не се лишите от интимните мигове.

ЛЪВ

Работете упорито и със сигурност ще пожънете неочаквани материални успехи, на които не сте надявали, но ги заслужавате и с уменията и с невероятната ви способност да отчитате бързо възможните грешки и да ги избегнете. Отхвърлете най-неотложните си служебни задължения, за да не пречат на начинанията ви сега и ако имат продължение да не блокират успеха ви в края на месеца. Вечерта се подгответе за ревност и въпроси за закъснението ви, а също и за проявата на недоверие във вашите близки. Сексуалните удоволствия няма да оправят отношенията ви - не се надявайте на това.

ДЕВА

Ако успеете да се погледнете отстрани, ще видите бързо своите грешки. За проблемите на работното ви място носят вина не само колегите ви. Забравете за начинанията. Емоцията ви вреди и пречи на реалната преценка за хората. Блокира бързото справяне със служебните ви задължения. Ще се приберете уморени, а вечерта ще се наложи отново да се занимавате с непосилни за вашите възможности роднински проблеми, а и да приготвите вечеря. Помогнете им единствено, като им посочите подходящ адвокат или психоаналитик. Не давайте пари назаем. Бъдете готови за романтични мигове и сексуални удоволствия, които ще ви подействат разтоварващо.

ВЕЗНИ

Денят не е успешен за осъществяване на делови срещи, затова ви съветвам да не ги планирате инатливо. Жънете професионални успехи, ако работите задълбочено и упорито в този ден. Активността ви ще даде добри резултати, но не и алчността ви, която може да ви провали. Бъдете умерени. Не се опитвайте да насочите личния си живот в нова посока и да се обвържете с нова любов. Сексуалните ви отношения са в криза заради желанието ви да изневерите, породено от ината ви и невъзможността да осъзнаете грешките в поведението си.

СКОРПИОН

Бъдете внимателни, защото под маската на привидната ви стабилност и уравновесеност бушува емоция, която може да ви изиграе лоша шега в този ден без да се усетите. Предпазливостта е задължителна, за да не изпадате в депресия заради ваши действия. На работното си място ще се справите до обед успешно със задачите си. Вечерта се огледайте внимателно, за да осъзнаете причината за проблемите в личния си живот и да се справите с проблемите, които ви депресират. Самотни сте и искате да сте обичани, но сте се дистанцирали и сами ще се лишите от сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Хармонията в отношенията, към която се стремите, ви се струва непостижима. Не правете дългосрочни професионални планове, за да не се налага спешна корекция и прекратяване на договори. Прибързани действия, повлияни от мнението на колегите ви, че сте мудни и разсеяни, водят до пропуски и грешки заради нараненото ви его. Вашите партньори малко ви завиждат, защото сте често в приятна компания, от която сте ги лишили, но те самите отказват да общуват с вашите приятелки. Обмислете как да създадете ваша обща среда. Не пропускайте да зарадвате любимия си с романтична вечеря и със сексуални наслади.

КОЗИРОГ

За изненада на вашите колеги сте активни и отхвърляте с лекота задачите си. Поемате всички сериозни професионални отговорности. Затова на вашето работно място успехът ще бъде с вас. Не помагайте на вашите безотговорни колеги, защото е редно да се справят сами със задачите си. Всичките ви планове, свързани със семейството и интимната ви половинка може да се провалят, ако не се приберете навреме. Не закъснявайте за уговорената романтична среща. От вашето поведение зависи хармонията в интимните мигове и сексуалните удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

На важното е на работното място да отхвърлите задачите си до обед. Поканете на работен обяд или посетете делови партньори, с които сте и приятели. Обсъдете с вашите колеги бъдещи съвместни проекти. Не пропускайте да уточните какво ще бъде вашето финансово участие. Възстановете отношенията си с хора, на които държите. При разговори с близките си не проявявайте ината си, за да си спестите разправиите. Не е изключено сами да се откажете от сексуалните удоволствия заради липсата на самочувствие и подтиснатост.

РИБИ

Откажете се от служебните си задачи в полза на неотложни разговори, които е добре да проведете, но не губете целия ден за тях. Не давайте заем, ако не сте финансово стабилни, но и да сте бъдете отговорни, защото ви предстоят неотложни разходи. Предприемайте промените на работното място след като се уверите, че са във ваша полза. Не пропускайте романтичната вечеря, за да избегнете проблеми в личния живот. Не забравяйте да се приберете заради нечия покана, на която не успявате да устоите. Сексуалните удоволствия ще ви доставят наслада, ако не са с непознати партньори, в чиято компания сте се озовали и сте си пийнали до загуба на разсъдък.

Коментари

Задължително поле