Дневен хороскоп на Алена за сряда, 29.01.2020

ОВЕН

Съберете средства за да се включите в благотворителна кауза. Ако развивате собствен бизнес обмислете как по-бързо да привлечете нови съдружници, които няма да ви предадат след време. Обмислете добре действията си и проявете решителност в постъпките си, за да имате успех в начинанията. Вечерта продължете разговорите у дома, но за да се справите с проблемите е добре да си наложите спокойствие. Не бързайте да се впускате в изневери и секс със случайни партньори,защото вярвате, че ще задоволите нараненото си его.

ТЕЛЕЦ

Днес ви радва успех при уговаряне на сделки, ако работите за себе си и не се натоварвате с чужди задължения, които ви пречат да се справите с вашите, но добротата ви подтиква да сте полезни. Не правете непоискано добро. Ще постигнете разбирателство с деловите си партньори. Поставете началото на новите си предварително обмислени и съгласувани задачи. Чувствате, че сте отдалечили от себе си любимите си с поведение, което ги е наранило. Бъдете търпеливи и не настоявайте за сексуални удоволствия, ако им липсва желание.

БЛИЗНАЦИ

Вашите убедителни и точни обяснения по планираните нови проекти ще заставят хората около вас не само да се съгласят с доводите ви, но и да подкрепят новите ви идеи и начинания. Не приемайте сериозно случайно подхвърлените язвителни забележки, защото завистниците винаги ще са около вас. Бъдете внимателни при срещи с непознати. В личният ви живот всичко ще е благополучно, мили дами. Денят позволява встъпване в брак. Сексуалните удоволствия ще да завършат с разочарование, ако сте решили да изневерите.

РАК

Ограничете по възможност разговорите с колегите и с началниците си, за да не се изпокарате заради вашите критични забележки, които не успявате да преглътнете. Не започвайте нови занимания. Всички прибързани действия ви обричат на провал. Отстоявайте мнението си и бъдете верни на себе си, само ако сте сигурни в правотата си. Имате нужда от подкрепата и на близките си, които са ви подготвили романтична вечеря. Не реагирайте емоционално. Сексуалните удоволствия са желани и от двама ви. Не ги пропускайте! Ще се разтоварите от напрегнатия ден.

ЛЪВ

Имате възможност да изявите творческите си заложби. Отдайте се на активна работа и изясняване недоразуменията в отношенията с вашите колеги. Предстои ви доста натоварен в професионално отношение, но и успешен ден. Няма да ви липсват емоции, делови предложения и разговори, но във ваша полза. Вечерта се усамотете и се отдайте на приятни мигове с интимната половинка. Семейните жени да се подготвят за проблеми. Ако имате до себе си любими, които са ви доказали чувствата си, не пропускайте сексуалните удоволствия.

ДЕВА

Намерете компромисно делово решение, свързано с очаквано от вас финансиране на нов проект, за да ви подкрепят. Не проявявайте прекомерна доверчивост към хората от вашето обкръжение, за да избегнете загубите на работното място. Задълбочете се в работата си. Трудностите няма да са малко, но не бива да ви притесняват. В личните отношения се радвате на хармония. Внимавайте да не я съсипете. Интимните ви партньори са обсебени от чарът ви и са готови на всичко, за да ви доставят приятни сексуални мигове.

ВЕЗНИ

Зад волана бъдете внимателни. В този ден е по-добре да не обсъждате инвестициите. От сутринта ще ви изненадат неочаквани обрати. Отдалечете от пътя си и работата си всички ваши познати, които проявяват интерес към плановете ви. Не бъдете прекалено доверчиви, ако ви убеждават, че ще са ви полезни. Разправия, предизвикана неволно от вас, мили дами, може да навреди на отношенията с интимния ви партньор. Нямате желание да се отдадете на сексуални удоволствия, защото сте се усъмнили във верността му.

СКОРПИОН

На работното място ще жънете успехи и признание. Поставете успешно начало на важни делови разговори и осъществете срещи с нови партньори. Ще ви изненадат нови делови предложения. Съдбата ви дава шанс да се срещнете със стари колеги, които ще ви бъдат полезни при постигане на вашите нови цели. Очаквайте нови романтични запознанства, които могат да прераснат в интимни отношения и да се задълбочет. Сексуалното ви желание не ви позволява да сте импулсивни в леглото, за да не отблъснете интимния си партньор.

СТРЕЛЕЦ

Хората, които днес пренебрегват вашите съвети, ще загубят от нежеланието си да се задълбочат в думите ви и заради инатливия си подход към казаното от вас, но ще осъзнаят този факт едва когато грешката от тяхна страна е направена, а проблема е създаден. Няма да са успешни запознанствата, особено деловите, защото сте неспособни да прецените хората, с които се срещате. Вечерта ви радва фактът, че чувствата ви са споделени. Разчитайте на приятни интимни изживявания и сексуални удоволствия, ако сте мили с любимите си.

КОЗИРОГ

Ще водите битка за надмощие с ваш колега. Не надценявайте силите си и знанията си. Не сте уверени в себе си и ви е трудно да вземете важни решения за промени в делово отношение. Не се поддавайте на изнудване заради взет заем. Запазете спокойствие и се задълбочете в задълженията си. Постарайте се да прекарвате повече време с любимите си. Ще се заредите с енергия. Ако сте решили да изневерите и са ви разкрили сексуалните удоволствия няма да са ви приятни.

ВОДОЛЕЙ

Възможни си измами, ако се занимавате с търговия, най-вече при тези от вас, които до сега не са имали представа от тази дейност. Интуицията ви помага да прецените правилно действия си и да не допускате грешки. Не се изненадвайте, ако ваши колеги се държат грубо и предизвикателно и не им отговаряйте със същото поведение. Вечерта ще усложните отношенията си заради действията на някой от семейството си. Сексуалните ви отношения не отговарят на очакванията ви. Чувствате се пренебрегнати и изоставени.

РИБИ

Не допускайте конфликт на работното място, дори и ако си позволяват нарочно да ви предизвикват. Вашите служебни задължения изискват да планирате деня си така, че да се справите с тях до края на работното време. Не се впечатлявайте от страничните дразнители. При възможност помогнете на ваш близък, който се нуждае от съвет. До обед не са изключени разправи с интимната половинка, които ще създадат напрежение в отношенията ви. Дарете романтични мигове на любимите си, за да изживеете незабравими сексуални наслади.

Коментари

Задължително поле