Дневен хороскоп на Алена за събота, 14.12.2019

ОВЕН

Общуването с непознати или малко познати хора е неблагоприятно в почивния ден. На работното място ще имате успех, ако сте разумни. Възможни са финансови успехи. Деловите разговори и срещи са успешни. Денят е благоприятен за смяна на работата, ако сте уговорили всичко предварително и само се местите от едното на другото място. Бъдете решителни. Не са изключени закономерни усложнения в семейните отношения, заради нежеланието ви да отстъпите пред исканията на близките си. Не допускайте да ви изнудват за покупки преди празниците, дори и ако брачната ви половинка се опитва да ви лиши от секс.

ТЕЛЕЦ

Очаквайте запознанства в почивния ден, час от които ще са ви полезни в годините пред вас. Работата ви и умението да се справяте с всичко ще бъде отчетено от ръководството и ще получите парично възнаграждение. Проведете отлаганите делови разговори. Подпишете важните документи и договори. Радвате се на закрилата на Съдбата. Имате много обожатели, но сте влюбени до уши само в един, а днес имате възможност да споделите чувствата си. Бъдете искрени и не премълчавайте. Няма как да сте щастливи в леглото и да си доставите сексуални удоволствия, ако непрекъснато проявявате претенции към партньорите си.

БЛИЗНАЦИ

Вашата чувствителност ще ви изиграе лоша шега, ако не овладеете емоциите си в почивния ден. Склонни сте да отмъщавате на колегите си за трудностите. Очаквайте подобряване на материалното си състояние. При необходимост потърсете помощ. Пътуванията зад граница са нежелателни или ако са неотложни не сядайте зад волана. Ваши роднини се опитват да ви създадат проблеми с брачната половинка. Не допускайте тяхната намеса, ако бракът ви е стабилен. Сексуалните ви отношения са хармонични. Вечерта отново ще летите в облаците на любовната омая, ако сте необвързани защото ще ви предложат брак.

РАК

Не избързвайте и работете със съзнанието, че ако сте разумни ще успеете въпреки почивния ден. Бъдете практични. Едва следобед се отдайте на новите си занимания. Проведете важните делови разговори и срещи. Не отказвайте предложения за доходна работа, която ще завършите до края на деня. Приходите не са ви излишни, а и няма да усетите умора. Личните ви отношения за пореден път са затруднени. Трудно ще избегнете проблемите в семейните отношения или разногласия с партньорите си, ако пренесете лошото си настроение и в дома си. Постарайте се да се заредите с оптимизъм.

ЛЪВ

Избягвайте разправиите у дома и на работното място. Обърнете внимание на новите изгодни предложения, без да давате положителен отговор в почивния ден. Справяте се успешно със задълженията си. Не надценявайте силите и възможностите си и не разчитайте на добрия случай. Изгодата от направените предложения е нереална. Рискувате да се провалите в личните отношения заради недоверие в чувствата си. Денят е идеален за пътувания. Вечерта организирайте приятно гостуване или пътувайте с близките си, за да се разтоварите и се отдайте на почивка след любимите си хора.

ДЕВА

Очаквайте заслужени финансови постъпления в този почивен ден. Няма да липсват и професионални трудности, изискващи задължителен анализ на работата ви до момента. Заемете се с рутинните си задължения. Не правете прибързани изводи на работното място, ако не сте уверени в правотата си. Избягвайте критиката към вашите колеги. Бъдете умерени в критиката и ако след като се приберете заварите бъркотия в дома си, заради мъст, че не сте си у дома в почивния ден. Не спорете с интимната си половинка. Не вярвайте на интригите, с които се опитват да ви накарат да изневерите, отдавайки се на секс с малко познати партньори.

ВЕЗНИ

Възползвайте се от благоприятната възможност в почивния ден да оформите важни документи, свързани с желанието ви да започнете частен бизнес. Не споделяйте какво сте постигнали, за да не ви попречат. Очаквайте подкрепата на партньорите си. Не проявявайте раздразнение, ако видите, че планираното се осъществява по-бавно от очакваното. Вечерта организирайте приятно гостуване или пътувайте. Не се надявайте на запознанство с подходящата половинка, въпреки опитите да ви оженят преди настъпването на Новата година. Няма да бъдете щастливи.

СКОРПИОН

Не се включвайте в обсъждане на съвместни финансови операции. От вас се изисква особена предпазливост по отношение на запознанствата в този почивен ден. Възможни са срещи с неприятели. Търсете начин да стабилизирате собствените си позиции. Отложете деловите срещи и разговори и не подписвайте финансови документи. Бъдете предпазливи. Следобед се очертават разправии с вашите близки, заради обещания, които не сте изпълнили и сте породили ревност у партньорите ви. Решили са, че сте им изневерили, заради отсъствието ви от дома в почивния ден.

СТРЕЛЕЦ

Ако нещо не върви по план в почивния ден ставате досадни и раздразнителни. Трудностите няма да ви попречат да жънете професионални успехи. Промените, които ви предстоят са и положителни. Отложете деловите срещи и разговори. Не разчитайте на късмета си. Не е желателно да сте прибързани. Не са изключени трудности в личните отношения, ако през целия ден сте извън дома си и пренебрегвате любимите си. Грозят ви не малко разногласия с партньорите ви. Не сте в настроение за сексуални удоволствия. Не премълчавайте нежеланието си, защото сексът няма да ви достави наслада.

КОЗИРОГ

Бъдете активни в почивния ден и работете упорито, но със засилено внимание. Жънете неочаквани материални успехи. Пазете се от кражби. Пътуване ще ви се отрази добре. Не очаквайте помощ от деловите си партньори. Само ще загубите време в очакване и ще си създадете допълнителни проблеми. Посветете вечерта на семейството си. Близките ви очакват от вас повече внимание, а също не и приятна емоция, ако ги заведете на ресторант и се повеселите. Не пропускайте да се отдадете на интимни мигове с брачната си половинка или любимите си хора. Сексът ще ви се отрази добре.

ВОДОЛЕЙ

Въпреки желанието на вашите колеги да ви помогнат, неприятностите в този почивен ден са породени от емоции. Направете необходимите промени на работното място. Деловите разговори ще ви ядосат. Новите предложения може да ви донесат покровители и приятелска подкрепа. Не бързайте да осъществите замисленото. Привидно чувствата ви са споделени и хармонични. Не са изключени неочаквани промени в личните отношения, заради изневяра, която сте разкрили неочаквано и ви е наранила дълбоко и непоправимо, но ви станало ясно защо интимната ви половинка няма желание за сексуални удоволствия.

РИБИ

Прибързаността ви води до грешки от сутринта. Бързо ги отстранете. Проведете планираните разговори, без да подписвате договорите. Обмислете ги още веднъж. Денят е почивен и не е добър за делово пътуване. Дразни ви намесата на хора, които са добронамерени и искат да ви помогнат. Нека след работа времето ви принадлежи на семейството и на любимите ви, на приятни емоции и спокойни разговори. Бързо и почти безпроблемно сложете край на подтискащите ви конфликти в семейството и се отдайте на сексуални удоволствия.

Коментари

Задължително поле