На 31 март 2020 да почерпят

Рибите да обърнат внимание на близките си, а Овните да избягват пътувания – Дневният хороскоп на Алена

Лекарствата срещу COVID-19 (ИНФОГРАФИКА)

Със секс да избием глобата за разходка! Сайтът Pornhub обяви официално, че плаща по $3500 за аматьорско видео

Разширяват Монако за повече луксозни домове

Правителството прие измененията в държавния бюджет за 2020 г. Предвижда се изтегляне на до 10 млрд. лв. държавен дълг

Продажбите на жилища в Сингапур се увеличават

Две жени са пострадали при катастрофа в Благоевград

Третият тест за коронавирус на Ангела Меркел също е отрицателен

Колумбийски бунтовници слагат оръжието

Отсрочват заемите на няколко стъпки Започват с 2-3 месеца, а при необходимост ще има удължаване за мораториума

Меган и Хари приключиха със задълженията си към кралското семейство

Компаниите не променят плановете си

КПП-та и пеши патрули в Бургаското гето

Военен кораб с 1000 болнични легла пристигна в Ню Йорк, за да помага в борбата с коронавируса

Дон Донев, гледайте си работата! Камен разпаря стари шинели и мухъл…

Във всичко това личи една завист, че човекът печели пари

С повече от 30 години опит в модата и живота на висшето общество, Евгени ще отразява за вас горещите моменти от живота на богатите и известните. Лорд Минчев ще се изказва по злободневни теми, ще посочва модните личности на деня, ще бъде в началото и края на червения килим…

Дон Камен Донев „изригнал” в социалните медии, срещу хейтърите си… И с право, защото хейтъри и друг тип изостанал светски отпадък не би трябвало да имат право на глас. А се държат сякаш им се полага и реципрочното внимание на мълчаливите хейтъри, се преобразува във вид одобрение.

Не харесвам толкова Камен, помня че е учтив и веднъж каза на дъщеря си, че „този чичко” съм аз. А то е едно красиво момиче… Актьорът е намерил своята ниша, разполага се в нея чрез параметрите на своя талант, без да се окопава или да иска да въвлича на всяка цена някого в този успешен модел. За вечно ревящите му колеги, за онези нищоправци, завистчии и синекурци, това е не само трън в очите а и сатър, разрязващ раната на посредствеността, която очевидно е прокървяла смъртно.

Човекът вероятно печели добре, пълни зали, ликът му украсява спирки и билбордове, стана част от столичния артистичен пейзаж. Ето, не съм гледал филма, но Камен се гневи в отворено писмо срещу онези, които не са го харесали. Медиите подскачат, искат си хейтовете, дразнят се на Камен, който според тях в непремислен тон казва истини, зад които заставам и аз. Във всичко това личи една завист, че човекът печели пари. Самостоятелно и методично.

Не бих отишъл на негова изява, но е прав за някои псевдо интелектуалци, за които мрънкането и непраните пуловери са стандарт за изкуство. Добре, че дон Донев разпаря старите шинели на забатачените артистични казарми, където още са на мода партенките, а да си ЗКПЧ /заместник командир по политическата част/ е духовно постижение от най- подлизурски характер.

Донев се вози в колесницата не само на своето си одобрение, а и под доволния впряг на почитателите си – още една причина да има глас, пък бил той и в пустиня, както искат завистниците му. Донев, просто си гледайте работата. Правите го добре. Казах!

Fashion idol

Милена Георгиева

Заетите жени рядко са обект на възхищение, освен заради финансовите си постижения. Тоест те са харесвани, но може би не и оценени гласно. Затова поставям тук днес нотариус Милена Георгиева – жена с класа, аромат на успех и стаеното величие на аристократ.
Милена носи дрехата си с ореол на достолепие, постигнат чрез леките движения на материята, тихото поклащане на силуета, докато минава по червения килим. Нотариус Георгиева е впечатлителна, без да изисква одобрение, което уверявам ви е белег на истинско благородство. Модата задължава, бих добавил, но не е задължителна.

 

 

 

 

Светски салон

Рут обикаля света

Околосветското музикално пътешествие на Рут Колева продължава с динамични темпове и през настоящата година. След десетки успешни концерти в Азия и Европа изпълнителката се подготвя усилено за второто си турне в Китай, което започва след няколко седмици. Съвсем скоро певицата получи и официална покана да представи България на големия форум „16+1” в Пекин в началото на месец май, който е с фокус икономическите отношения между Китай и Източна Европа. Преди няколко дни Рут Колева изнесе два поредни концерта в най-новия клуб за жива музика в Токио – LDH Kitchen Haneda в компанията на музикантите Кеске Уасабе, Ивасаги Ори и Върнън Кийт. По време на престоя си в Япония, певицата ще запише два сингъла с легендарната японска група Kyoto Jazz Massive, които се предвижда да излязат до края на 2019 г. В края на месец май, Рут ще стартира своето второ европейско турне. Заедно със своята група “The Finger­tones” певицата ще покори отново едни от най-добрите кубове за жива музика на континента.

 

Ваканция

Дона Бангьозова в Кипър

Изпълнителката на ролята на Леа Иванова във филма „Пеещите обувки” – Дона Бангьозова е на специални участия в Кипър. Госпожицата, която тези дни се сдоби с награда от гала – церемонията Певец на годината, отлетя за романтичния остров, където освен да сподели любовта си с публиката, отдаде време и на обичания от нея мъж. Дона, чиито репертоар е предпочитан за частни събития и пиано-бар, пее песни с широк вокален и емоционален диапазон. Само след дни певицата влиза в студио за да запише нова песен, подробности около която пази с почти детинска ревност.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Един сбърканяк хвали друг ду.едавец, мерзавска работа.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.