Драгомир Стойнев от Бузлуджа: Днес ще бъде един хубав празник, няма да говорим за ГЕРБ и затова, което са причинили на страната

БСП провежда националния си събор "Бузлуджа 2018". Музикалната програма в началото вече започна, а лошото време тази сутрин не успя да помрачи настроението на хилядите социалисти, събрали се на историческата поляна. Тази година мотото на събора е "За по-добър живот", коментира пред БНТ Драгомир Стойнев, член на Изпълнителното бюро на левицата и зам.-председател на ПГ на "БСП за България".

"Днес започваме един разговор за бъдещето, защото най-важното е всяко едно младо семейство да може да сбъдва мечтите си в България. Днес ще бъде един хубав празник - няма да говорим за ГЕРБ, за това, което те са причинили на страната, ще говорим за бъдещето."

Драгомир Стойнев прогнозира, че през лятото премиерът Бойко Борисов ще се опита да направи някакви промени в кабинета, но няма да се получи, защото той вече е загубил доверието на хората.

За обществено обсъждане сред участниците в събора днес ще бъде разпространена и новата програма на левицата "Визия за България".

 

Коментари

Задължително поле