Драматичен дуел реши съдбата на Стоян

Битката срещу Юлиян в “Игри на волята” продължи над 3 часа

Морският спасител Стоян отпадна от риалити предаването “Игри на волята” след драматичен дуел с най-големия си враг в шоуто Юлиян. 23-годишният представител на племето Славяни даде всичко от себе си, за да продължи в надпреварата за 200 000 лева, но усилията му не бяха достатъчни да отстрани опонента си.

Титаничният сблъсък между Стоян и Юлиян е двубой, който зрителите на предаването по Нова телевизия очакваха с огромен интерес още преди месец, когато двамата се състезаваха за едно и също племе - Прабългари. Още тогава се наблюдаваше напрежение между двамата силни мъже, което прерасна в откровен конфликт с напредването на формата.

Дуелът между Стоян и Юлиян вчера продължи над 3 часа. Той се съставляваше от няколко компонента, които включваха гребане с борд до шамандури в открито море, където взеха брадви. След това се върнаха на брега и трябваше да разсекат 10-сантиметрова греда и да срежат въжето под нея. То от своя страна освобождава частите от пъзела, който трябва да наредят.

Преди да започнат да редят загадката обаче те трябваше да се придвижат до края на трасето, стъпвайки върху частите от пъзела. Имаха право да носят само по една част, а пъзелът се състоеше от 30 парчета. Именно той ги затрудни толкова много, че за първи път битката за оставане в шоуто продължи до тъмно и се наложи да редят части на изкуствено осветление.

“Това беше най-трудният пъзел за всички времена”, бяха първите думи на Юлиян след победата му. Стоян пък заяви, че не е бил готов да си тръгне.

Последната седмица за морския спасител в “Игри на волята” беше изпълнена с положителни емоции, преди да бъде номиниран за изгонване. По време на капитанския двубой той за първи път спечели самостоятелна надпревара. Наградата му беше възможността да прекара романтична вечеря с неговата приятелка Валерия. Стоян се възползва от предложението да се срещне за първи път от толкова много време с неговата половинка и изненадващо є предложи брак. Украинката веднага каза “Да” и зрителите бяха свидетели на първия годеж в приключенското предаване.

Коментари

Задължително поле