Драматични раздели ще разкрият премълчани истини в "Алея на славата"

Снимка: NOVA/Красена Ангелова

Драматични раздели, ново начало и поредна порция скрити истини очакват героите на модерната семейна поредица „Алея на славата“  от вторник до четвъртък от 22:00 часа по NOVA. Те ще се изправят пред горещи събития в кухните на ресторантите и извън тях, а емоционалните им битки ще предизвикат нови изненадващи обрати.  

Неочакваната раздяла на Калина (Мария Сотирова) и Никола (Ясен Атанасов) ще разкрие премълчавани истини, които ще имат фатални последствия, както в психологически, така и във физически план. Намеренията на двамата да имат дете ще достигнат кулминацията си, но дали тя ще има щастлив край или не, ще стане ясно още тази седмица.

„Калина е много смела и честна в отношенията си с Никола. И за нея случката с Еми е удар под кръста. Не мисля, че Калина ще приеме леко тази ситуация, но ще оставя на зрителите да видят. Героинята ми е изключително интересна, а за мен „Алея на славата“ е един безценен подарък. Срещна ме със страхотни колеги и професионалисти, с които винаги съм искала да работя“, споделя Мария Сотирова пред камерата на „На кафе“. 

Новата възможност, която шеф Лагадинов (Деян Донков) предостави на Али (Радина Боршош), ще покачи градусите в ресторанта на родителите й. След предложение от Слави за смяна на концепцията в „Алея“, Али ще трябва да признае за новата позиция, която заема в „Беарнез“, а това ще отвори и нова пропаст в отношенията със семейството й и Теодор (Константин Еленков). Развоят на събитията ще доведе и до поредното ново назначение в „Алея“. Кой още ще влезе в ресторанта и с какви идеи?

Разследването на Милен (Мак Маринов) ще разкрие нови и неочаквани факти за шеф Лагадинов. Престижният готвач ще се срещне с баща си, а разговорът им ще зададе много въпроси за миналото и бъдещите планове на шефа. 

Междувременно крахът на семейство Лазарови след истината за изневярата на Марта (Ирини Жамбонас) ще отведе Драго (Цветан Алексиев) в болница. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали