Дъщерята на Гала подложена на виртуален тормоз

Снимка: Официален профил в инстаграм

Тези дни графикът на Мари Будева е изпълнен с многобройни срещи, заради които тича из улиците на София. В официалната си инстаграм страница дъщерята на тв водещата сподели с последователите си, че подготвя свой проект, но не издаде подробности около него.

Единственото, което написа, е, че безкрайно се вълнува за осъществяването му и се надява той да се хареса на почитателите ѝ.

Към публикацията Мари качи и снимки, с които показва бизнес визията си, която включва плетена гълъбовосива рокля с дължина над коляното и широко черно сако, които е комбинирала с кубинки. Младата дама е заложила на чанта "Dior", която е в цветовете на облеклото ѝ, а единствените аксесоари са голям часовник и няколко пръстена.

"Мрачното и дъждовно време ме зареди със страхотно настроение, макар да звучи неочаквано - това е любимото ми време и се чувствам най-добре в него. Май ми личи, че съм уморена", гласи посланието към кадрите.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Подготвям нещо ново, което се надявам да ви хареса много и за което аз се вълнувам безкрайно. Откраднах минутка да заснема този “бизнес” вид, в който вчера тичах по срещи и задачи. Плетена рокля, oversized сако и кубинки. Мрачното и дъждовно време ме зареди със страхотно настроение, макар да звучи неочаквано- това е любимото ми време и се чувствам най- добре в него. ? *май ми личи, че съм уморена ?

Публикация, споделена от Marie Konstantin (@marie.konstantin) на

Но наред с хубавото, което ѝ се случва, брюнетката се оплака, че е подложена на виртуален тормоз. Тя пусна стори, в което обяснява, че един от потребителите на социалната мрежа не спира да пише неприятни неща и да реди обиди под формата на коментари.

Будева уточнява, че преди 2 седмици е изпратила лично съобщение до профила, но така и не е получила отговор, а коментарите продължили. Нещо повече - грозните думи се насочили и към хората, пишещи позитиви под изображенията ѝ.

Вижте всички снимки в dir.bg.

Коментари

Задължително поле