Дъщерята на Денис Ричардс избяга от майка си

При татко

17-годишната Сам Шийн обвини второто си семейство в насилие

Разбунтува се срещу строгите порядки в дома си

Сам Шийн е по-голямата от двете дъщери на актьорите Денис Ричардс и Чарли Шийн, родени по време на брака им от 2002 до 2006 г. Момичетата имат още една сестра, която майка им осиновява през 2011 г.

Денис Ричардс е едно от “момичетата на Бонд”, играла в “Само един свят не стига” през 1999 г. Тя е звезда и от трилъра “Лудории”, фантастиката “Звездни рейнджъри” и риалити шоуто “Истинските домакини на Бевърли Хилс”. През 2019 г. се присъединява към сериала “Дързост и красота”.

След тежкия развод с Чарли Шийн актрисата намира временна утеха в обятията на китариста Ричи Самбор от “Бон Джоуви”, а след няколко години се омъжва за актьора Арън Файпърс. Като че ли всичко е наред, докато 47-годишната Денис не се влюбва в... жена. Поне така говорят клюките. Тя е фотомодел, известна холивудска красавица, бивше гадже на Джерард Бътлър и се казва Бранди Гленвил. Макар Денис да отрича подобна връзка, отношенията є с Арън се влошават.

Разправиите на възрастните се отразяват на тийнейджърката Сам, която се оплаква в интернет, че животът с майка є и втория є баща е ад, а отношението им към себе си определя като “насилническо”. Обляна в сълзи, Сам твърди, че заради нездравата атмосфера в дома си в Малибу не може нито да спи, нито да яде, че е изпаднала в депресия, ненавижда себе си и училището, чувства се унизена. Тя не казва какво точно се е случило, но ползвателите на мрежата са убедени, че е била подлагана дълго време на насилие. Други смятат, че това е криза на възрастта, засилена от строгите правила, въведени вкъщи от майката.

В края на краищата Сам бяга при баща си и сега се чувства щастлива. Пуска постове в мрежата, че е получила духовно просветление, вече обича себе си, отглежда две котки и е напуснала училище.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица