Евандро даде заявка за титуляр

Евандро даде сериозна заявка да бъде титуляр във вечното дерби, след като вкара първия гол за ЦСКА срещу „Монтана“ (2:0) за купата на България. Бразилецът дойде с имидж на човек, тренирал доскоро с националния отбор редом до Неймар. Нападателят вкара и при 1:2 срещу „Копенхаген“ в Лига Европа, но после за дълго седна на пейката.

Винаги тренираме добре статични положения – разкри Евандро, разписал се след корнер. - Знам, че ще бъде трудно срещу „Левски“. Важното е, че победихме. Благодаря на съотборниците, че ми помогнаха да вкарам гол.“

Конкуренцията в атаката на ЦСКА става жестока. Второто попадение бе на последното ново попълнение Али Соу. А Мауридес продължава да е титулярната деветка. Освен това по крилата на ЦСКА са Кирил Десподов, Едвин Джеси и Жоржиньо.

Нямам търпение да дойде вечното дерби – каза Нестор Ел Маестро, треньорът на „червените“. - Много съм развълнуван. Най-важното за купата на България беше да продължим напред.“

Дебют със „суха мрежа“ за ЦСКА направи хърватският вратар Анте Стипица, но титуляр срещу „Левски“ почти сигурно ще е Витаутас Черниаускас. Латвиецът направи доста грешки през сезона, но отборът го подкрепи, а с това и заслужи доверието на Ел Маестро.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ